Stadin Sprintticup – tapahtumatiedot

Lähdöt keskiviikkoiltaisin klo 17.30 – 19.00, maali sulkeutuu klo 20.00. Osallistumismaksu on 12 euroa. Alle 19-vuotiaille 5 euroa. Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 2-2,5km km sekä (C) keskivaikea alle 2 km. Ilmoittautua ja maksaa voi joko Rastilipussa etukäteen tai paikanpäällä. Paikanpäällä maksutapoina käyvät korttimaksu, maksulinkki, käteinen sekä liikuntaedut. Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat

21.2. Karhupuisto-Kallio, Rasti-Jyry

Tapahtumakeskuksen osoite Viides Linja 13

Stadin sprintticup keskiviikkona 21.2. Karhupuistossa Kalliossa tarjoaa isojen kivitalojen symmetriaa, geometrista optimointia kolmiulotteisessa Kalliossa, korttelien ja puistojen monenlaisia valoja ja varjoja. Kilpailukeskus on Kallion sydämessä Karhupuistossa kirjaston ja pelastuslaitoksen välissä. Ratikalla pääsee, eikä metrollakaan jää kauaksi, parkkipaikkoja niukalti.

Tulokset

28.2. Etu-Töölö, Rasti-Jyry

Tapahtumakeskuksen osoite Paavo Nurmen kuja 1

Tapahtumakeskus on sisätiloissa Töölön kisahallin aulassa, jossa on käytettävissä mm. wc:t ja kahvio. Radat suuntautuvat tällä kertaa Kisikseltä etelään ja tarjolla on maukas yhdistelmä kaupunki- ja puistosprinttiä Töölönlahdella ja sen lähiympäristössä. Alusta on kaikkea mahdollista, joten jalkinevalinta kannattaa tehdä sen mukaan. Liikenne alueella on osittain vilkasta ja katujen ylitykset tehdään kiireestä huolimatta liikennevaloja ja suojateitä noudattaen sekä muut kadulla kulkijat huomioiden. Mannerheimintien liikenteessä on katutöiden takia erityisjärjestelyjä, mikä tarjoaa mahdollisuuden ylittää Mannerheimintie suunnistamalla joskin edellä mainittuja liikennesääntöjä noudattaen. Kartan mittakaava on kaikilla radoilla 1:3000.

6.3. Kannelmäki, HS

Tapahtumakeskuksen osoite Kannelmäen liikuntakeskus, Urkupillintie 5, Helsinki. Alueella on pieni pysäköintialue, joka täyttyy nopeasti, joten suosittelemme viemään autot parkkiin Kaaren ostoskeskukseen tai käyttämään julkisia.

Kannelmäessä juostaan sprinttiä keskiviikkona 6.3.2024 vuoden 2017 Suomenmestaruuskisojen kartalla. Tapahtuman järjestelyitä voit seurata omilta sivuilta ja Ratamestarin päiväkirjasta.

Ratamestarina toimii Kari Sane

Tulossa vielä

13.3. Meri-Rastila, Merilahden peruskoulu, Kallvikinniementie 1, Helsinki

20.3. Jätkäsaari, Jätkäsaaren peruskoulu, Hyväntoivonkatu 5, Helsinki

27.3. Malmi, Perho Liiketalousopisto, Malmin kampus. Hietakummuntie 1, Helsinki

Yleiset ohjeet

 • Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 2-2,5km km sekä (C) keskivaikea alle 2 km.
 • Ilmoittautua ja maksaa voi joko Rastilipussa etukäteen tai paikanpäällä
 • Paikanpäällä maksutapoina käyvät korttimaksu, maksulinkki, käteinen sekä liikuntaedut
 • Stadin Sprintticupin tapahtumat ovat kaikille avoimia kuntosprinttejä, lisenssiä tai suunnistusseuran jäsenyyttä ei vaadita.
 • Suosittelemme saapumista julkisilla tai pyörällä. Autolla saapuvat vastaavat itse sopivan pysäköinnin löytämisestä.
 • Varaa mukaan jonkinlainen valaisin vaikka kadut ovatkin pääosin valaistuja. Heijastinliivi on erittäin kannatettava lisävaruste.
 • Talviolosuhteissa nastarit on hyvä kenkävalinta. Sulan maan kaupunkisuunnistukseen tavallinen lenkkari sopii hyvin.
 • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprinttisuunnistuksessa kielletyille alueille ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
 • Muista, että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
 • Tarkemmat tiedot seuraavasta tapahtumasta löytyvät tältä sivulta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.
 • Menneiden tapahtumien tulosarkisto löytyy tältä sivulta.