Kausi alkaa Mustikkamaalta 28.3.

  • tehnyt

Kauden ensimmäiset omatoimi-Iltarastit suunnistetaan Mustikkamaalla (Mustikkamaantie 10.) 28.3. – 11.4. Rastit ovat maastossa välisen ajan.

Kartanmyyntiä paikanpäälla su 28.3. klo 10 – 12 ja ma 29.3. klo 16 – 18. Kartan voi myös tilata nettilomakkeella postitse, noutopisteeseen tai käydä ostamassa myyntipisteestä.

Ratamestari Petteri Surakan terveisiä: Iltarasti kausi avataan Helsingin Mustikkamaan kallioilla. Runsas rastisia ratoja on kolme. 2 km – 11 rastia, 4 km – 19 rastia ja 5 km – 20 rastia. Samoja rastivälejä 2 km rata tukeutuu polkuihin ja on kierrettävissä vaikka rattaiden kanssa. 4 km ja 5 km radoilla ei ole samoja rastivälejä joten molemmat kannattaa käydä kiertämässä. Maastossa on vielä lunta ja jäätä jäljellä, joten pidemmille radoille kannattaa laittaa nastat alle.

Kartanmyynti pisteessä myynnissä myös seuraavien Iltarastien, Uutelan ja Kivikon karttoja, Nuuksion (Pirttimäen ja Luukin) kiintorastikarttoja ja Pirkkola-Maunula Lähikiintorastikarttoja. Saldoa voi käyttää maksuvälineenä vain verkkotilauksissa. Saldoa ei sen sijaan voi käyttää myyntipisteissä mukaan lukien IR myyntipiste (Saldolla voi kuitenkin tilata kartat verkkotilauksena myyntipisteelle).

Tervetuloa aloittamaan Iltarastikausi omatoimisesti ja turvallisesti!

Avainsanat: