Iltarastit-sarjalippu ja muutokset omiin tietoihin

Tällä sivulla: Huomioitavaa, Tilauslomake, Maksuohjeet, Hinnasto, Miten Iltarastit-sarjalippua käytetään, Iltarastit-sarjalippu ilman Emitiä, Yrityssopimukset, Ota yhteyttä

Kun maksat Iltarastien osallistumismaksun ennakkoon, vältät jonottamisen: pääset rekisteröitymisautomaatin kautta suoraan suunnistamaan. Ennakkoon voit maksaa joko kertamaksulla Rastilippu-palvelussa  tai tilaamalla Iltarastit-sarjalipun.

Tämän sivun lomakkeella voit lisätä tietosi Iltarastit-tulospalveluun ja tilata Iltarastit-sarjalipun. Maksa sarjalippu tilaamisen jälkeen alla olevien ohjeiden mukaan.

 • Tilaa ja maksa Iltarastit-sarjalippu tai ilmoita Emit-muutos viimeistään 30 min. ennen tapahtuman alkua.
 • Tarvitset Emit-kortin sarjalipun tilaamista varten. Ilman Emitiä on mahdollista ostaa neljän kerran paperinen sarjalippu Iltarastit-vaunusta.
 • Sarjalipussa ennakkoon maksettua käyntimäärää ei voi ylittää toisin kuin aiemmin käytössä olleessa Saldo-palvelussa.
 • Täytä tilauslomake aina, kun maksat sarjalippuja.
 • Täytä lomake, jos yhteystietosi muuttuvat tai Emit-korttisi vaihtuu.
 • Ongelmatilanteissa ota yhteys tapahtuman jälkeen iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi.
 • HS-jäsen: Päivitä tietosi suoraan jäsenpalveluun.

Iltarastit-sarjalipun maksuohjeet

Täytä tilauslomake aina, kun ostat sarjalipun. Emme käsittele maksutapahtumia ilman tilausta.

Maksutavat:

MobilePay: Käytä Iltarastien palvelunumeroa 52521. Varmista, että maksussa näkyy sama nimi kuin tilauslomakkeella.

Liikuntaedut: Voit maksaa Smartumin, Edenredin tai ePassin verkko-/mobiilimaksuilla. Valitse käyttöpaikaksi “Helsingin Suunnistajat / Iltarastit”.

Voit maksaa myös paperisilla liikuntaseteleillä. Anna seteli IR-vaunulla tai laita setelit postiin, mukaan oma nimi ja merkintä “Iltarastit-sarjalippu”. Osoite on Helsingin Suunnistajat, PL 43, 00641 Helsinki.

Tilisiirto: Voit maksaa tilisiirrolla seuraavasti:

 • Saajan tilinumero: Nordea FI05 1243 3000 1989 69
 • Saaja: Helsingin Suunnistajat ry
 • Viesti: IR + oma nimesi
 • Käytä samaa nimeä kuin tilauslomakkeella, jotta voimme yhdistää maksun ja tilauksen.

Tarkistamme maksut ja olemme erikseen yhteydessä, jos emme tunnista maksuasi.

Hinnasto
Kertamaksu12 €
Alle 16-v. 5 €
Yksi alle 16-v. maksavan aikuisen kanssa0 €
Iltarastit-sarjalippu 4 kertaa35 €
Iltarastit-sarjalippu 7 kertaa60 €

Miten Iltarastit-sarjalippua käytetään

Ostaessasi Iltarastit–sarjalipun Emit-kortistasi tulee sarjalippu, joka käy kaikissa Helsingin Suunnistajien kuntosuunnistustapahtumissa. Sarjalippuja voit käyttää maksamisen jälkeen.

Kun olet ostanut Iltarastit-sarjalipun, voit mennä tapahtumassa rekisteröintiautomaatille ja näyttää Emit-korttisi. Saat kartan ja pääset suoraan maastoon.

Näet Iltarastit-sarjalipun tilanteen tapahtuman palveluautomaatista. Esimerkiksi “Käynnit 5/7, jäljellä 2” kertoo, että olet ostanut 7 kerran sarjalipun ja niistä 5 on käytetty tämän tapahtuman jälkeen, jolloin jäljelle jää vielä 2 käyntiä.

Jos Emit-korttisi vaihtuu, täytä tilauslomake uudelleen ja ilmoita siinä sekä uusi että vanha Emit-numero. Näin sarjalippusi siirtyy uudelle Emit-kortille.

Jos et ehdi käyttää kaikkia maksettuja käyntejä kauden aikana, sarjalipun käyttämättömät kerrat siirretään seuraavalle kaudelle automaattisesti.

Nimesi julkaistaan tapahtuman Online-tulospalvelussa. Puhelinnumerosi tarvitaan turvallisuussyistä, jotta voimme tarvittaessa selvittää, ovatko kaikki suunnistajat palanneet metsästä. Palvelun rekisteriseloste.

Iltarastit-sarjalippu ilman Emitiä

Ilman Emitiä on mahdollista ostaa neljän kerran sarjalippu. Paperinen sarjalippu on numeroitu ja voimassa vain kauden 2024 loppuun asti. Voit ostaa sarjalipun tapahtumassa Iltarastit-vaunusta. Näytä sarjalippu aina saapuessasi tapahtumaan myyntivaunulla. Paperinen sarjalippu ei ole henkilökohtainen.

Iltarastit -yrityssopimukset

Yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Yrityksille
-maksusopimuksen. Yrityksen käyttäjät rekisteröityvät etukäteen Iltarasteille yrityksen tunnuksella. Käynnit ja mahdolliset Emit-vuokrat laskutetaan yritykseltä kauden päätyttyä marraskuussa.

Lisätietoja Iltarastit-yrityssopimuksista: sohvi.rajamaki@helsinginsuunnistajat.fi

Kysyttävää?

Ota yhteyttä: iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Helsingin Suunnistajat ry. yhteystiedot