Iltarastit yrityspalvelut

Suunnistusopetusta omalle ryhmälle

Helsingin Suunnistajat tarjoaa suunnistuksen yksityisopetusta ryhmille maanantai-iltaisin Iltarastien yhteydessä. Opetus soveltuu niin vasta-alkajille kuin suunnistusta jo aiemmin kokeilleille. Opettajina toimivat Helsingin Suunnistajien kokeneet suunnistajat.

Opetus järjestetään maanantai-iltaisin kello 16-18 alkaen Iltarastien tapahtumapaikoilla, opetuksen kesto on 2-3 tuntia. Aloittelijoille parhaiten soveltuvat Helsingin Keskuspuiston maastot (Paloheinä, Pirkkola, Laakso), jotka ovat helppokulkuisia ja turvallisia. Nuuksion tapahtumista löytyy haastetta kokeneellekin suunnistajalle.

Suunnistusopetuksen sisältyy:

  • Perehdytys kartanlukuun ja kompassin käyttöön. Yksi ohjaaja alkavaa 10 henkilöä kohden.
  • Harjoittelu oikealla suunnistusradalla joko yksin tai pienryhmissä. Ohjaaja lähtee tarvittaessa ryhmän mukana metsään.
  • Kaikille oma kartta, lainakompassi sekä haluttaessa ajanotto emit-leimasinta käyttäen.
  • Harjoituksen purku metsästä palattua.
  • Mahdollisuus omaan harjoitteluun: kartan kaikki rastit ovat maastossa kaksi viikkoa sunnuntai-iltaan asti.

Opetuksen kesto on 2-3 tuntia, Iltarastien ajanotto sulkeutuu klo 20. Varusteeksi riittää säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja -kengät.

Ryhmäopetuksen hinta on 20€ per henkilö (10€ alle 19-vuotiaat), minimiveloitus 300€. Varaa tapahtuma ryhmällesi viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Asiakaspalautetta opetuksesta

“Kiitos! Suunnistusopetus oli oikein hyvä! Opetus oli hyvin kattava ja oli riittävästi aikaa omille kysymyksille. Oli tosi hyvä että opetus tapahtui maastossa, koska näin opit jäivät toivottavasti paremmin mieleen ja kynnys luontoon lähtemiseen laski. Opettaja oli oikein mukava ja hyvä opettaja 😊 Kiitos vielä!”

“Sain kaikki tiedot, mitä kaipasin ja ensimmäisen kerran elämässä suunnistuksesta jäi positiivinen fiilis! Perusasiat opetettiin rauhallisesti ja kerrattiin käytännön kautta – todella tarpeellinen kurssi ainakin minulle ja juuri oikean pituinen.”

“Kokemus oli oikein hyödyllinen minulle. Sain joitakin asioita kerrattu tai vahvistettu ja uusia juttuja tuli runsaasti. Mielestäni tämä koulutus oli oikein hyvä myös niille jotka ei ole käynnyt suunnistamassa aiemmin, ainakin minulle olisi ollut vuosi sitten paljon hyötyä tästä peruskoulutuksesta.”

Yrityksen oma suunnistustapahtuma

Helsingin Suunnistajat voi järjestää räätälöidyn suunnistustapahtuman esim yrityksesi tyky-päivään. Tapahtuman ajankohta, aikataulu ja maasto valitaan tarpeidesi mukaan. Tapahtumaan sisältyy suunnistusopetus, kartat sekä suunnistusradat ja tarvittavat luvat.

Suunnistustapahtuman perushinta on 500€ ja siihen sisältyy:

Suunnistustapahtuman lisämaksut:

  • Lisähenkilöt 20€ per henkilö
  • Muu kuin Iltarastit-kalenterin tai kiintorastien maasto 350€
  • Ajanotto ja tulospalvelu neuvoteltavissa erikseen

Ota yhteys oman suunnistustapahtuman järjestämiseksi viimeistään neljä viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa, jotta ehdimme valmistella radat, varata henkilöstön sekä hoitaa maankäyttöluvat ja muut järjestelyt.

Lisätiedot ja varaukset: sohvi.rajamaki@helsinginsuunnistajat.fi

Saunamahdollisuudesta ja tarjoiluista voit tiedustella näiltä paikallisilta yrittäjiltä: Pirttimäen kahvila,  Solvalla rantasauna ja Luukin kartano.

Firmaliiga

Firmaliiga on Helsingin Suunnistajien järjestämä (kunto)suunnistuskisa yritysjoukkueille ja kaveriporukoille. Kuuden kisan sarja käydään Nuuksion maastoissa touko- ja elokuussa. >>> Lue lisää

Tiedustelut: firmaliiga@helsinginsuunnistajat.fi

ti13elo16:30ti20:00Firmaliiga SolvallaNuuksiontie 82, Espoo

ti20elo16:30ti20:00Firmaliiga UutelaItäreimarintien ja Vuotien risteys, Helsinki

ti27elo16:30ti20:00Firmaliiga KattilaKattilantie 424, Espoo

Yritysliput Iltarasteille

Yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Yrityksille -maksusopimuksen. Yrityksen käyttäjät rekisteröityvät etukäteen Iltarasteille yrityksen tunnuksella. Käynnit ja mahdolliset emit-vuokrat laskutetaan yritykseltä kauden päätyttyä marraskuussa. >>> Lue lisää

Suunnistuskoulut

Helsingin Suunnistajien Opi suunnistamaan-suunnistuskoulu tarjoaa oppia vasta-alkajille. Jukola – Venlakoulussa voi parantaa suunnistustaitoa ja -kuntoaan suunnitelmallisesti kohti Jukolan viestiä.