Ei tapahtumia

Kiintorastit lähellä ja Nuuksiossa

Kiintorasteja ovat Lähikiintorastit (Pirkkola-Maunula, Paloheinä tai muu urbaanimpi metsäalue), Nuuksion kiintorastit ja Lasten Rastit. Rasteja voit kiertää oman suunnitelman mukaan, tai voit käyttää ratamestarin kartassa suosittelemia ratoja. Lähikiintorasteilla on kennolevyt ja Nuuksion rasteilla peltipöntöt. Voit valita omaan kuntoon ja taitoon sopivan radan ja käyttää samaa karttaa useamman kerran.

Lähikiintorastit

Ylästön kiintorastit

  • Ylästön kiintorastit ovat maastossa 1.5.–30.9. välisen ajan.
  • Rastit on merkitty maastoon pyöreillä rastin värisillä kennolaatoilla tai kepeillä.
  • Rasteilla voi käydä itselle sopivassa järjestyksessä.
  • Parkkipaikkoja on useita, joista yksi on kartassa näkyvä koulu, osoite Ollaksentie 29b.

Lasten Rastit

Lasten Rasteja on seuraavissa maastoissa: Pirkkola, Paloheinä, Uutela ja Lauttasaari. Tulosta karttasi ja lähde suunnistamaan. Rastit maastossa 15.8. asti. Lue lisää

Nuuksion kiintorastit

Kaikki Nuuksion kartat ovat ostettavissa verkkolomakkeella ja karttojen myyntipisteiltä (alla luettelo). Nuuksion kiintorastit ovat maastossa vuoden 2023 loppuun asti.

Pirttimäki – Isosuo

Luukki

Salmi

  • Lähtöpaikat Salmentien ja Paratiisintien risteyksessä sekä Paratiisintien päässä pysäköintipaikalla. Lähtöihin kuljetaan Salmen ulkoilualueen kautta, osoite Salmentie 75.
  • Rasteja 18 kpl
Kuva Solvallan kiintorastista

Nuuksion kiintorasteja ei ylläpidetä talven aikana, mutta rastit ovat maastossa koko talven. Kartat ovat A3-kokoisia, mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m.

Kiintorastien karttoja voit ostaa verkkolomakkeella (toimitus noutopisteeseen) tai myyntipisteistä. Kartan hinta on 10 euroa. Katso ohjeet.

Karttojen myyntipisteet