Maksutavat ja karttamaksut

Karttamaksut

Kertamaksu tapahtumassa/verkkotilaus10 €
Alle 19 vuotias maksavan aikuisen kanssa suunnistava0 €
Alle 19v5 €
Emit lainakortti2 €
Verkkotilaus 4 karttaa30 €
Verkkotilaus 7 karttaa50 €
Saldo30 (4 käyntiä/karttaa)30€
Saldo50 (7 käyntiä/karttaa)50€

Maksutavat

  • Kartat tulevat myyntiin verkkotilauksena ja myyntipisteisiin noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Voit tilata/ostaa ennakkoon useamman kartan kerralla.
  • MaksutavatIltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut, MobilePayerilaiset liikuntasetelit, tilisiirto sekä tapahtumissa myös pankkikortti ja käteinen (tasaraha!).

Myös käteinen käy, varaa mielellään tasaraha.

Sarjalippu

Iltarastit SALDO -sarjalippu on halvin ja helpoin tapa maksaa. Saldo tekee emit-kortistasi maksukortin. Saldo-sarjaliput 30€/4 kertaa ja 50€/7 kertaa.

Iltarastit Yrityksille on Express -palvelu, joka laskutetaan yritykseltä/yhteisöltä.

MobilePay mobiilimaksu

Jos sinulla on MobilePay mobiilimaksu käytössä, voit tehdä maksun suoraan tästä linkistä tai käytä Iltarastien palvelunumeroa 52521. Näytä maksutosite toimitsijalle Iltarastien myyntipisteessä.

MobilePayllä teet maksun käynnykkään ladattavassa sovelluksessa. Maksu veloitetaan maksukortilta, jonka olet liitttänyt sovellukseen. Lue lisää MobilePaystä.

Liikuntaedut

Liikunta- ja virikesetelit sekä niiden verkko- ja mobiilimaksut

PalveluTapahtumassaVerkossaSovelluksellaOhje
SmartumSmartumOma SmartumSmartumPaySmartum tuki
EdenredEdenredmyEdenredEdenred tuki
ePassiePassiePassiePassi ohje
EazybreakEazybreakEazybreakIltarastit koodi P349
TykyTykyTyky-onlineTyky ohjeet
  • Maksa liikunta- ja virikeseteleillä kuten käteisellä. Setelit ovat henkilökohtaisia, muista kirjoittaa nimesi selkeästi setelin kääntöpuolelle. Varmista setelin voimassaolo. Setelimaksuista ei anneta vaihtorahaa.
  • Tee verkkomaksu palveluntarjoajan verkkopalvelussa etukäteen (käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat/Iltarastit”) ja ota tosite mukaasi (tulostettu tai kännykän näytöllä). Jos mahdollista, merkitse maksuun viestiksi: “Iltarastit, oma nimi, emit numero”.
  • Tee mobiilimaksu palveluntarjoajan mobiilisoveluksella etukäteen (käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat/Iltarastit”) ja ota tosite mukaasi (tulostettu tai kännykän näytöllä). Jos mahdollista, merkitse maksuun viestiksi: “Iltarastit, oma nimi, emit numero”.

Korttimaksut

Iltarasteilla on myös korttimaksumahdollisuus