Maksutavat ja karttamaksut

Karttamaksut

Kertamaksu tapahtumassa10 €
Alle 19v maksavan aikuisen kanssa0 €
Alle 19v5 €
Emit-lainakortti2 €
Verkkotilaus 4 karttaa30 €
Verkkotilaus 7 karttaa50 €
Saldo30 (4 käyntiä/karttaa)30 €
Saldo50 (7 käyntiä/karttaa)50 €

Maksutavat

MobilePay-mobiilimaksu

Jos sinulla on MobilePay-mobiilimaksu käytössä, voit tehdä maksun suoraan tästä linkistä tai käyttää Iltarastien palvelunumeroa 52521. Näytä maksutosite toimitsijalle Iltarastien myyntipisteessä.

MobilePayllä teet maksun käynnykkään ladattavassa sovelluksessa. Maksu veloitetaan maksukortilta, jonka olet liittänyt sovellukseen. Lue lisää MobilePaystä.

Liikuntaedut

Liikunta- ja virikesetelit sekä niiden verkko- ja mobiilimaksut. Valitse käyttöpaikaksi Helsingin Suunnistajat, Iltarastit.

PalveluTapahtumassaVerkossaSovelluksellaOhje
SmartumSmartumOma SmartumSmartumPaySmartum tuki
EdenredEdenredmyEdenredEdenred tuki
ePassiePassiePassiePassi ohje
TykyTykyTyky-onlineTyky ohjeet
  • Maksa liikunta- ja virikeseteleillä kuten käteisellä. Setelit ovat henkilökohtaisia, muista kirjoittaa nimesi selkeästi setelin kääntöpuolelle. Varmista setelin voimassaolo. Setelimaksuista ei anneta vaihtorahaa.
  • Tee verkkomaksu palveluntarjoajan verkkopalvelussa etukäteen (käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat/Iltarastit”) ja ota tosite mukaasi (tulostettu tai kännykän näytöllä). Jos mahdollista, merkitse maksuun viestiksi: “Iltarastit, oma nimi, Emit-numero”.
  • Tee mobiilimaksu palveluntarjoajan mobiilisoveluksella etukäteen (käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat/Iltarastit”) ja ota tosite mukaasi (tulostettu tai kännykän näytöllä). Jos mahdollista, merkitse maksuun viestiksi: “Iltarastit, oma nimi, Emit-numero”.