Seuraavaksi suunnistetaan Kivikossa!

  • tehnyt

Rastit ovat metsässä 11.4. – 25.4. välisen ajan. Kartanmyyntiä paikanpäällä osoitteessa Savikiekontie 6, su 11.4. klo 10 – 12 ja ma 12.4. klo 16 – 18. Myynnissä myös seuraavat IR kartat Solvalla ja Paloheinä, lähikiintorastit Pirkkola-Maunula, Nuuksion kiintorastit Pirttimäki ja Luukki sekä Lasten Rastien karttoja 1€ hintaan.

Näin ratamestarit Matias ja Mikko Salonen kuvailevat maastoa ja ratoja: “Kivikon maasto ei ole rikkonaisuuden vuoksi niitä helpoimpia ratamestareille. Uskallamme kuitenkin luvata monipuolista ja mielenkiintoista suunnistustehtävää jokaiselle radalle. Pisimmät radat ovat erinomaisia taitoharjoituksia myös kokeneille suunnistajille. Myöhäisen kevään vuoksi maastossa on vielä jonkin verran lunta ja liukkaita paikkoja, joten maalaisjärki ja pitävät kengät ovat turvallisin valinta erityisesti kallioilla edettäessä.”

HUOM! (päivitys 11.4.) Kivikossa suunnistusratojen loppuosa kulkee lähellä frisbeegolf-ratoja. Varokaa suunnistaessanne lentäviä kiekkoja

Myös virtuaalinen tulospalvelu käytettävissä. Käyttöohjeet: 1. Avaa iltarastit.fi sivu 2. Avaa kalenteri ja tulokset sivu 3. valitse tapahtuma, mihin haluat ladata radan, linkki oikealta ja klikkaa sitä 4. valitse vasemmalta ylhäältä valikosta lisää tulos, klikkaa sitä 5. avautuu lisää virtuaalinen tulos 6. täytetään tiedot, valitaan rata ja ladataan gpx

Tervetuloa Kivikkoon!