Paloheinässä vauhtia ja tarkkaa rastinottoa!

  • tehnyt

Nyt saamme nauttia tuoreen EM-kisapaikan lunastaneen Tuomas Heikkilän ratamestaroinnista Paloheinän radoilla 25.4 – 9.5. välisenä aikana. Kartanmyyntipiste Paloheinän ulkoilumajan lähettyvillä (Pakilantie 124) su 25.4. klo 10 – 12 ja ma 26.4. klo 16 – 18. Tilaa kartat etukäteen tilauslomakkeen kautta, https://form.jotform.com/200776999893379

Näin ratamestari Tumppi ohjeistaa tulevia suunnistajia: “Ratamestarointiurani toistaiseksi parhaat radat tarjolla Paloheinässä. Lyhyet radat totutusti helppoja ja pidemmät radat tarjoavat haastavampaa suunnistusta. Näkyvyys maastossa on poikkeuksellisen hyvä lehdettömien puiden ansiosta, mikä tarjoaa helpotusta kiperiin rastinottoihin jos taidot ovat vielä ruosteessa talven jäljiltä.”! Tervetuloa Paloheinään!

Virtuaalinen tuloslinkki tulossa