Pirkkolaan kevättä ihailemaan!

  • tehnyt

Seuraava Iltarastikohteemme on tuttu ja ystävällinen Pirkkola, jonne on helppo saapua mm. julkisilla tai fillarilla. Pirkkolassa on turvallinen maasto opetella lajin saloja ja kokeneemmille suunnistajille on luvassa haastavia reitinvalintavälejä polkujen sekamelskassa, vauhdin ja taidon yhdistämistä ja tarkkaa rastinottoa. Ratamestari Atte Ikola kannustaa kaikentasoisia suunnistajia tulemaan paikalle. Rastit ovat maastossa 9. – 23.5.

Kartanmyyntipiste paikalla su 9.5. klo 10 – 12 ja ma 10.5 klo 16 – 18. Pirkkolan uimahallin katoksen luona (Pirkkolan metsätie 6). Tilaa kartat etukäteen tilauslomakkeen kautta https://form.jotform.com/200776999893379. Huom! toukokuun Firmaliigan karttoja kuntosuunnistajille myynnissä ja kisailijoille haettavissa.

Tervetuloa keväiseen Pirkkolaan!