Luukin Halkolammelle rastijahtiin!

  • tehnyt

Halkolammen maasto (nk. Luukki pohjoinen) on useimmille iltarastikävijöille tuttu. Sen ominaispiirteitä ovat runsaat ulkoilijoiden tekemät pikkupolut ja urat sekä enenevässä määrin pystyyn kuolleet, maahan sikin sokin kaatuneet puut. Nautinnollisia avokalliomäenpäällisiä riittää silti kuljettavaksi ja kauniita pikkulampia ihailtavaksi. Kartta kertoo sen, missä on hidasta kulkea.

Kaikilla radoilla on tarjolla sekä reitinvalintaa että tarkkoja rastinottoja (radan vaikeusaste huomioiden). Etenkin pidemmät radat sisältävät runsaasti reitinvalintatehtäviä” Ratamestari Kari Matilainen toivottaa sopivan haasteellista ja mukavaa suunnistusta kaikille!

Kartanmyyntipiste su 16.5. klo 10 – 12 ja ma 17.5 klo 16 – 18. Luukin ulkoilualueen parkkipaikalla lähellä kartanon kahvilaa (Luukintie 33) Tilaa kartat etukäteen tilauslomakkeen kautta https://form.jotform.com/200776999893379. Huom! Toukokuun Firmaliigan karttoja Salmeen ja Rinnekodille myynnissä kuntosuunnistajille ja haettavissa kisailijoille.

P.S. Rohkeimmat voivat käydä suunnistuksen jälkeen huuhtomassa hiet ja heittämässä talviturkin läheiseen Halko- tai Kaitalampeen!