Paloheinään linnunlaulukonserttiin!

  • tehnyt

Seuraavaksi päästään kirmaamaan Paloheinän polkurikkaassa ja vauhdikkaassa maastossa. Paloheinän rastit ovat maastossa 23.5. – 6.6. välisen ajan. Aloittelijoille ja perheille alue on turvallinen, sillä varsinkin lyhyemmät radat tukeutuvat polkuihin ja ulkoilureitteihin. Kokeneemmille haastetta saattaa aiheuttaa maaston ja ratojen vauhdikkuus ja tarkka rastinotto. Suunnistettavalla alueella on myös juoksuhautoja, jotka erottuvat kartalla erikoismerkinnöin ja maastossa niitä pitää varoa. Tervetuloa lähimetsään suunnistamaan ja nauttimaan kevään upeasta vehreydestä ja linnunlaulukonsertista!

Kartanmyyntipiste su 23.5. klo 10 – 12 ja ma 24.5 klo 16 – 18. Suomen Ladun majan lähistöllä (Pakilantie 124). Tilaa kartat etukäteen tilauslomakkeen kautta https://form.jotform.com/200776999893379. Huom! Firmaliigan Rinnekodin (24.5. – 30.5.) karttoja myynnissä kuntosuunnistajille ja haettavissa Firmaliigan kisailijoille.

Tiedoksi, että jatkamme kesäkuussa Iltarasteja omatoimisuunnistuksin. Me järjestäjät odotamme alueen Avin ohjeistuksia kesäkuulle ja tulemme toimimaan niiden mukaan. Heti, kun on mahdollista aloitamme Iltarastien maantai-illan tapahtumat.