Kesäkuu alkaa Pirttimäeltä!

  • tehnyt

Pirttimäki-Isosuo rauhalliselle ja uljaalla erämaa-alueella ovat tunnusomaista suuret korkeuserot. Radoilla nousumetrejä kertyy alueelle tyypilliseen tapaan. Kesä on tullut sitten ratojen laatimisen ja kasvillisuuden lisääntyminen tuo lisähaasteita rastinottoon ja hidastaa etenemistä etenkin mäkien välisillä alueilla. Vaativimmilla radoilla ei tarvitse ulkoiluteitä juuri juosta ja tarjolla on myös joitakin pidempiä rastivälejä. Lyhyimmät radat tukeutuvat lähialueen polkuihin ja ulkoiluteihin. Ratamestari Mikko Laine toivottaa pienet ja suuret suunnistajat tervetulleiksi Pirttimäen upeaan maastoon.

Kartanmyyntipiste paikalla su 30.5. klo 10 – 12 ja ma 31.5 klo 16 – 18. Pirttimäen ulkoilualueen parkkipaikalla. Tilaa kartat etukäteen tilauslomakkeen kautta https://form.jotform.com/200776999893379. Huom! Firmaliigan Rinnekodin rastit ovat metsässä vielä sunnuntaina 31.5. ja myytävänä su kartanmyyntipisteellä (karttoja löytyy myös tällä hetkellä Suunnistajan kaupalta)

p.s. Suunnistuksen jälkeen maistuu alueen maistuvin pulla Pirttimäen Kahvila Ukenissa https://www.facebook.com/pirttimakikahvilauken