Iltarastitapahtumat alkavat 14.6. Luukista

  • tehnyt

Tämän kesän ensimmäiset järjestetyt Iltarastit suunnistetaan Luukin – Halkolammen jylhissä maastoissa maanantaina 14. kesäkuuta. Suunnistajat pääsevät nauttimaan lampien värittämästä komeasta avokalliomaastosta. Vaihtelua tuovat tuovat rehevät notkelmat, jotka ovat usein suopohjaisia.

Ratamestari Milla Mattilan pyrkimyksenä oli tehdä kartan perusteella mukavat, vaihtelevat, suhteellisen runsasrastiset ja monipuolisia haasteita tarjoavat radat, noudattaen ratojen tavanomaista vaatimustasoa. Ekstrana on tällä kertaa tarjolla myös pitkä 12km baana vaikkapa Jukola-treeniksi! Tarjolla on vaihtelevia ratoja kahdesta kilometrista 12 kilometriin saakka. Vaativuustaso kasvaa ratojen pituuden myötä.

Tapahtumakeskus on Luukin kartanon viereisellä niityllä. Myynti on auki klo 16 – 19. Rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 13. – 27. kesäkuuta.