Sydänkesän Iltarastit Laaksossa

  • tehnyt

Sydänkesän Iltarastitapahtuma pidetään perinteisesti keskellä Helsinkiä maanantaina 21. kesäkuuta. Lähtöpaikkana on tällä kertaa Postintaival, josta suunnataan Laaksoa kohti.

Pisin 7 km:n rata ulottuu Lääkärinkadun kallioille asti. Sen ohella myös rata 4V on kuntoa ja keskittymiskykyä vaativa. Alueella on paljon ulkoiluteitä ja polkuja. Kaikkia pienimpiä ei ole merkitty karttaan, joten niiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Samoin punaisella viivoituksella karttaan merkityt kielletyt alueet antavat leimansa alueelle. Rasteja on metsässä runsaasti ja radat kiertelevät sik-sakkia alueen metsä- ja kallioalueilla. Karttoihin merkitty rastien juokseva numerointi helpottaa oikealla reitillä pysymistä. Suunnistaessa täytyy muistaa varoa myös ulkoiluteillä porhaltavia pyöräilijöitä!

Tapahtumakeskus sijaitsee osoitteessa Postintaival 7, Helsinki. Kartanmyynti ja lähdöt klo 16:00 – 19:00 välisen ajan. Maali auki klo 20:00 asti. Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 20.6 – 4.7.

Tarkista kesän ajan erikoisohjeet https://iltarastit.fi/ohjeet/. Pyydämme että rekisteröit Emit korttisi express palveluun etukäteen. Jos hankit iltarastit saldoa, pyydämme tekemään sen etukäteen.

Ratamestari Juha Muttilainen ja IR tiimi toivottavat lämmintä ja mukavaa suunnistusiltaa – tai omatoimisuunnistusta.