Juhannuksen jälkeisen viikon Iltarastit jälleen upeassa Solvallan maastossa.

  • tehnyt

Iltarastitapahtuma tulospalveluineen on maanantaina 28.6. Opastus osoitteesta Nuuksiontie 84, Espoo ja tapahtumakeskus sijaitsee Swinghillin yläasemalla. Kartanmyynti ja lähdöt klo 16:00 – 19:00 välisen ajan. Maali auki klo 20:00 asti. Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa yhden viikon ajalla 27.6 – 4.7.

Tällä kertaa Solvalla – Karjakaivon radat suuntautuvat kohti itää ja kaakkoa Karjakaivon suuntaan. Karjakaivon alueen maasto on pitkälti hienoa avokalliomaastoa, jossa kulkukelpoisuus on hyvä, Maasto sopii hyvin keskikesäiseen suunnistamiseen ja onkin nyt parhaimmillaan. Ratoja on tarjolla 2 km – 9 km asti.

Tarkista kesän ajan erikoisohjeet https://iltarastit.fi/ohjeet/. Pyydämme että rekisteröit Emit korttisi express palveluun etukäteen. Jos hankit iltarastit saldoa, pyydämme tekemään sen etukäteen.

Ratamestari Repa Hotti ja Iltarastitiimi toivottavat kaikki suunnistajat tervetulleiksi!