Kattilajärvellä vaativuutta ja maaston kauneutta

  • tehnyt

Seuraavaksi suunnataan Kattilajärven maastoihin Espooseen. Iltarastitapahtuma tulospalveluineen on maanantaina 19.7. osoitteessa Kattilajärventie 25, Espoo. Rastit ovat metsässä ilman emit leimasimia 18.7. – 1.8. välisen ajan. Ratamestari Katja Lahtinen on tehnyt Kattilajärvelle monipuoliset eritasoisille suunnistajille sopivat radat, myös Jukolaa silmällä pitäen spesiaalin 12km radan.

Kattilajärven haastavammat radat kulkevat aluksi maaston eteläosien jyrkkä- ja pienipiirteisissä avokalliomäissä ja siirtyvät sieltä sitten pohjoisemmaksi laakeammille mäille. Useimpiin ratoihin mahtuu vähintään yksi pidempi reitinvalintaväli. Helpommat radat suuntaavat suoraan maltillisempien korkeuserojen maastoon ja polkua on mahdollista hakea alle runsaasti suunnistuksen tukemiseksi.

Kartanmyynti ja opastus on Kattilajärven hiekkakuopalla, osoite on Kattilajärventie 25, Espoo. Muistathan, että täällä tulee maksu tiehoitokunnalle, joka on 1€ per auto. Maksun voi maksaa käteisellä tai mobilepaylla (näytä maksu parkkitoimitsijalle). Kapean Kattilajärventien varteen ei saa pysäköidä, joten noudatathan parkkitoimitsijoiden ohjeita.

Suunnistuksen jälkeen maistuu varmasti myös uintireissu ja se on mahdollista lähellä olevalla Kattilajärven uimarannalla, joten kannattaa ottaa uikkarit ja pyyhe mukaan.

Tervetuloa Kattilajärvelle suunnistamaan upeaan maastoon!