Heinäkuiset Iltarastit Luukki-Sorvalammella

  • tehnyt

Seuraavilla Iltarasteilla palataan ensi kertaa Helsinki O-Gamesin harjoituskiellon jälkeen Luukin-Sorvalammen maisemiin, mutta radat on viety mahdollisuuksien mukaan eri maastonosiin kuin tuolloin HOG:n sunnuntaina .

Iltarastitapahtuma tulospalveluineen on paikalla maanantaina 26.7. osoitteessa Luukintie 33, Espoo. Kartanmyynti ja lähdöt klo 16:00 – 19:00 välisenä aikana. Maali auki klo 20:00 asti. Rastit ovat metsässä ilman emit leimasimia 25.7. – 8.8. välisen ajan. Ratamestari Veli Kangas on hyödyntänyt maastoalueen hienot ja haastavat osat.

Sekä maali että lyhyiden ratojen (2 ja 4) lähdöt löytyvät vajaan puolen kilometrin päästä Luukin parkkikentästä. Lyhyet radat kulkevat golfkentän, Vihdintien ja Kaitalammen rajaamalla alueella ja tukeutuvat vahvasti alueen ulkoiluteihin ja polkuihin.

Pidempien ratojen (4V, 5, 7, 9) lähtö on viety noin kilometrin päähän Luukintien varteen, golfkentän eteläpuolelle. Nämä radat kiertävät golfkentän, ja niistä pidemmät pyörähtävät myös Helsinki O-Gamesista tutulla alueella. Reitille osuu jokunen isompikin mäki, mutta vastapainoksi on välillä tarjolla myös tie- ja polkukiertoja mahdollistamaan rennompaa etenemistä.

Tervetuloa Luukkiin!