Pirkkolassa vauhtia ja tarkkuutta vaativia rastipisteitä 9.8.

  • tehnyt

Iltarastit suunnistetaan maanantaina 9.8. Helsingin Keskuspuistossa Pirkkolan urheilupuistosta käsin. Tämä alue sopii hyvin mm. aloittelijoille mutta haastetta riittää myös kokeneemmallekin konkarille. Ekstrana saatavilla on myös noin 10km rata, joka toimii hyvänä pitkänä harjoituksena Jukolaan lähteville. Omatoimisuunnistamista varten rastit ovat metsässä 8.8. – 22.8. välisen ajan.

Tarjolla radat 2,4 ja 4V, 5,10 km:n radat. Kartanmyynti ja lähdöt auki klo 16 – 19 ja maali auki kello 20:30 asti. Navigointiosoite Pirkkolan Metsätie 6, kartanmyynti noin 50 metriä uimahallin etuovista itään päin. Pirkkolan yläparkkipaikka on kovassa käytössä ja ahdas. Suosittelemme käyttämään joukkoliikennettä tai polkupyörää. Opastus toiseen pysäköintiin on Pirkkolantieltä.

Kaikilla radoilla päästään suunnistamaan Pirkkolan ja pidemmillä radoilla Maunulan hienoille avokallioalueille. Radoilla on myös ulkoilualueelle tyypillistä tie- ja polku verkostoa, ja kaikkia polkuja ei välttämättä ole kartassa. Ulkoilualueesta johtuen radat ovat suhteellisen helppoja, mikä tekee radoista vauhdikkaasti juostavia. Huomattavaa kuitenkin on, että tähän aikaan vuodesta myös Keskuspuiston metsät ovat peitteisemmillään, joten itse rastipisteet eivät kuitenkaan ole kovinkaan helppoja ja vaativat tarkkuutta, kun näkyvyys on paikoin hyvinkin rajoitettu ja aluskasvillisuuttakin löytyy.

Tervetuloa Pirkkolaan