Velskolassa 17.8. suunnistusnautintoa osin kansallistuspuistossa

  • tehnyt

Tervetuloa Velskola – Vääräjärven Iltarastieille maanantaina 16.8. Espooseen. navigointiosoite Vääräjärventie 2, Espoo.

Tämänkertaiset Iltarastit juostaan osin kansallispuiston maisemissa. Rastien sijoittelussa on huomioitu herkät luontokohteet, mikä on tuonut pieniä haasteita ratojen suunnitteluun. Ratasuunnittelu on tehty ”pitkät matkat” teemalla ja se näkyy pisimpien ratojen pitkillä rastiväleillä. Kaikilla radoilla on tarjolla eri reitin valintoja ja suorin ei ole aina nopein. Rastien lisäksi maastossa on luvassa hienoja Nuuksio maisemia pisimmillä radoilla.Tarjolla radat 2,4 ja 4V, 5,10 km:n radat.

Kartanmyynti ja lähdöt auki klo 16 – 19 ja maali auki kello 20:30 asti. Omatoimisuunnistamista varten rastit ovat metsässä VIIKON eli 15.8. – 22.8. välisen ajan.

Ratamestari Teijo Oksanen ja IR tiimi toivottaa suunnistajat tervetulleeksi Velskolaan!