Elokuun viimeiset Iltarastit Luukissa

  • tehnyt

Elo-syyskuun vaihteen Iltarastit suunnistetaan Luukissa. Ratamestari Jari Valtonen lupaa paikalle tuleville suunnistajille suunnistusnautintoa koko rahan edestä. Lyhimmät radat on sijoitettu alueen pohjoisosan polkurikkaaseen maastoon, jolloin radat tarjoavat aloittelijallekin mahdollisuuden nauttia rastinotosta ja samalla ehkä vauhdikkaastakin suunnistuksesta. Pisimmät radat kulkevat golf-kentän eteläpuolen maastossa, jossa on tarjolla tarkkoja rastipisteitä ja reitinvalintatehtäviä tarjoavia välejä.

Iltarastitapahtuma tulospalveluineen on paikalla maanantaina 30.8. osoitteessa Luukintie 33, Espoo. Kartanmyynti ja lähdöt klo 16:00 – 19:00 välisenä aikana. Maali auki klo 20:00 asti. Rastit ovat metsässä ilman emit leimasimia 29.8. – 12.9. välisen ajan.

Samalla kiitämme Iltarastikävijöitä. Etukäteen hoidettujen saldomaksujen ja kirjautumisten ansioista sisäänkirjautumiset ovat sujuneet jouhevasti eikä jonoja ole päässyt juuri syntymään. Saldoa on hankittu etukäteen ja maksuttomaan express palveluun on kirjattu tiedot etukäteen. Kiitos!

Tässä vielä muistutuksena, jos et ole vielä Emit korttiasi express palveluun kirjannut. Tee se etukäteen tämän lomakkeen kautta https://form.jotformeu.com/80751910220345. Jos Emit korttisi on vaihtunut (jossa myös saldoa) teet vain uuden express rekisteröinnin. Express rekisteröinti on maksuton.

Seuran jäsenet, kirjaa emit korttisi numero jäsenpalvelun tietoihin.

Tervetuloa Luukkiin!