Merelliseen Uutelaan suunnistamaan!

  • tehnyt

Ennen siirtymistä sunnuntaisiin Iltarasteihin viimeiset maanantain Iltarastit järjestetään Uutelassa 6.9. Alue on merellinen ja mäkinen ulkoilualue, jossa riittää polkua ja suunnistuksellista haastetta kaikentasoisille suunnistajille. Radoilla on tarjolla tarkkaa rastinottoa sekä reitinvalintoja. Skatanniemessäkin käydään.

Kaikki radat ovat mittakaavassa 1:7 500 ja tarjolla ovat 2 km, 4 km ja 4 V (vaikea) ja 5 km:n radat. Kartanmyynti ja lähdöt ovat auki klo 16 – 19 ja maali auki kello 20:30 asti. Kartanmyynti löytyy Pohjoisreimarintien ja Itäreimarintien risteyksestä. Omatoimisuunnistamista varten rastit ovat metsässä kaksi viikkoa 5.9. – 19.9. välisen ajan.

Tämän jälkeen siirrytään sunnuntaisiin Iltarastitapahtumiin. Seuraavat Iltarastit ovatkin jo sunnuntaina päivällä 12.9. Pirttimäessä, jolloin kartanmyynti ja lähdöt ovat klo 10 – 13 aikavälillä.

Ratamestari Aki Koskinen ja Iltarastitiimi toivottavat suunnistajat tervetulleeksi Uutelaan!