Sprintticup:n sarjan aloittaa Malmi 9.9.

  • tehnyt

Tänä syksynä sprinttaillaan kolmessa urbaanissa helsinkiläisessä maastossa kolmena peräkkäisenä torstaina. Sarjan aloittaa Malmi 9.9 ja päättää Kannelmäki 23.9. Siinä välissä ollaan Kalasatamassa 16.9. Kaikissa tapahtumissa erinomaiset ratamestarit ovat suunnitelleet mielenkiintoisia ja aivotyötä vaativia rastivälejä suunnistajien pähkäiltäviksi.

Lähdöt ovat torstai-iltaisin klo 17:30 – 19:00 välillä ja maali suljetaan klo 20:00. Osallistumismaksu on 10 euroa (alle 19v. 5 euroa) Saldolla voi myös maksaa. Kaikki kolme Sprintticup kisaa ovat myös Firmasprinttejä.

Ensimmäinen sprintticup:n osakisa on Malmilla 9.9. Parkki on osoitteessa Vanha Helsingintie 13. (Liiketalousopisto Perho). Kilpailukeskus sijaitsee parkkipaikan kupeessa. Malmin asema on 600 m päässä. Ratatarjonnassa löytyvät täysivaikeat A-rata n. 3,5km, B-rata 3km sekä keskivaikea C-rata 2,5km. Ratamestareina Otto Kaario ja Atte Lahtinen

Tervetuloa Malmille sprinttailemaan!