Pirttimäelle syksyä tunnelmoimaan

  • tehnyt

Syyskuun toisen sunnuntain 12.9. Iltarastit suunnistetaan Pirttimäessä. Pirttimäki-Isosuon rauhalliselle ja uljaalla erämaa-alueella ovat tunnusomaista suuret korkeuserot. Radoilla nousumetrejä kertyy alueelle tyypilliseen tapaan. Lyhyimmät radat tukeutuvat lähialueen polkuihin ja ulkoiluteihin, kun taas pisimmillä reiteillä päästään nauttimaan erämaan haastavuudesta monien käyrien edestä. Ratamestari Hannu Lammi on hyödyntänyt alueen kauniit maastonosat ja lupaa paikalle tuleville pienille ja suurille suunnistajille syksyistä suunnistusnautintoa.

Iltarastitapahtuma tulospalveluineen on paikalla sunnuntaina osoitteessa Kunnarlantie 110, Espoo. Kartanmyynti ja lähdöt klo 10:00 – 13:00 välisenä aikana. Maali auki klo 14:00 asti. Rastit ovat metsässä ilman emit leimasimia 12.9. – 26.9 välisen ajan.

Tervetuloa Pirttimäen upeaan maastoon.