Syyskuun rastit Pirkkolassa 19.9.

  • tehnyt

Syyskuun puolivälin rasteilla 19.9. päästään Pirkkola – Maunulan polkurikkaaseen, vauhdikkaaseen mutta tarkkaa rastinottoa vaativaan suunnistusmaastoon. Lähtö on noin 800m Pirkkolasta etelään. Kaikki radat ovat Maunulan maastoissa.

Kartanmyynti ja lähdöt ovat auki klo 10 – 13 ja maali auki kello 14:00 asti. Navigointiosoite Pirkkolan Metsätie 6. Kartanmyynti on noin 50 metriä uimahallin etuovista itään päin. Pirkkolan yläparkkipaikka on kovassa käytössä ja ahdas MUTTA nyt on vapautunut uutta parkkitilaa Pirkkolan alaparkkipaikalle, Pirkkolantien varrelle, joten suosittelemme ajamaan suoraan sinne. Opastukset paikalla. Parastahan on jos tulet pyörällä tai julkisilla.

Tarjolla ovat 2km ja 4km radat, jotka ovat helppoja ja turvallisia. 5km ja 7km radat, jotka ovat vauhdikasta Keskuspuisto suunnistusta sekä 4V (vaikea), tekninen ja rytminvaihto harjoitus, joka sisältää sekä lyhyitä rastinottovälejä että pitkiä reitinvalintavälejä. Rastit maastossa 19.9. jälkeen kaksi viikkoa 3.10. asti.

Muistutuksena IR kävijöille, että saldoa voi tilata rauhallisin mielin vaikka sitä ei ehtisikään tällä kaudella käyttää. Käyttämätön saldo siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Saldolla kun tilaat, saat kartat edukkaammin (Saldo 30 = 4 karttaa, Saldo 50 = 7 karttaa). Lue täältä Saldon tilausohjeet https://iltarastit.fi/ohjeet/iltarastit-express-ja-saldo/. Jos tulee muutoksia, esim. vaihdat Emit-kortin, tee vain uusi express rekisteröinti täältä: https://form.jotformeu.com/80751910220345.

Tervetuloa Pirkkolaan – vielä on kuntosuunnistuskautta hyvin jäljellä!