Solvallan ruskarastit

  • tehnyt

Iltarastit sunnuntaina 26.9. Opastus osoitteesta Nuuksiontie 84, Espoo ja tapahtumakeskus sijaitsee Swinghillin ylä-asemalla. Kartanmyynti ja lähdöt klo 10:00 – 13:00 välisen ajan. Maali auki klo 14:00 asti. Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa yhden viikon ajan 26.9 – 3.10.

Tällä kertaa Solvalla – Ruuhijärven radat suuntautuvat kohti pohjoista. Pohjoispuolen maasto on pitkälti hienoa avokalliomaastoa, jossa kulkukelpoisuus on hyvä. Pisimmät radat menevät pohjoiseen Ruuhijärven ja Suolikas-järven väliselle hienoille kallioiselle Nuuksion järviylängölle. Maasto sopii hyvin syksyiseen suunnistamiseen ja ruska onkin nyt parhaimmillaan. Ratoja on tarjolla 2km 4km 4km vaikea, 5km, 7km, 9 km ja erikoisuutena SM erityispitkää kisaa silmälläpitäen tarjolla myös 12 km rata.

IR saldoa voi tilata edelleen vaikka sitä ei ehtisikään tällä kaudella käyttää. Käyttämätön saldo siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Saldolla saat kartat edukkaammin (Saldo 30 = 4 karttaa, Saldo 50 = 7 karttaa). Lue täältä Saldon tilausohjeet https://iltarastit.fi/ohjeet/iltarastit-express-ja-saldo/.

Nautinnollista suunnistuspäivää toivottavat ratamestarit Jorma Erkkilä, Ville Lampinen ja Iltarastitiimi!