IR uutuus Meri-Rastila 17.10.

  • tehnyt

Sunnuntaina 17.10 suunnistetaan Meri-Rastilassa uudella tänä kesänä valmistuneella kartalla. Alueella ei ole hetkeen suunnistettu, koska edellinen kartta oli sen verran vanha. Päämaasto-alueet on ulkoiluteiden rikkoma, mutta metsä on erittäin suunnistuksellinen. Kiviä ja muita pieniä yksityiskohtia kartalla riittää, joten tarkkana saa olla. Jos et ole ennen käynyt tutustumassa hienoon merelliseen ulkoilualueeseen, niin nyt siihen on hyvä syy. Radat kulkevat alku- ja loppuosan osalta asutuksen keskellä olevien hienojen kalliomäkien kautta.

Tarjolla on kokeneille suunnistajille radat 5 (5,5 km ) ja  4 Vaikea (4,6 km ) sekä aloittelijoille helpommat  4 (4,2 km) sekä 2 ( 2,6 km). Kaikki radat mittakaavassa 1:7 500. Ratamestari Hannu Lammi radat tarjoaa reitinvalintaa sekä tarkkuutta vaativaa suunnistusta.

Kilpailukeskus on osoitteessa:  Merilahden koulu, Kallvikinniementie 1. Kartanmyynti ja lähtö auki klo 10 – 13 välisen ajan. Maali sulkeutuu klo 14:00. Rastit ovat maastossa omatoimisuunnistusta varten 17.10 – 31.10.

Kartta on jo tilattavissa ja haettavissa noutopisteiltä tai ostettavissa myyntipisteiltä. Tilaa kartta lomakkeen kautta https://form.jotform.com/200776999893379

Tervetuloa!