Talvisessa metsässä liikkuminen tekee hyvää

  • tehnyt

Vaikka valon määrä vähenee vuoden loppua kohden, siitä kannattaa nauttia metsässä. Metsässä olo tsemppaa, rentouttaa ja nostaa mielialaa. Tartu seuraaviin mahdollisuuksiin ja lähde metsään!

Lähikiintorastit löytyvät Keskuspuistoon Paloheinän – Pirkkolan maastosta. Rastit ovat maastossa 9. tammikuuta 2022 saakka. Lähtöpaikkoja ja maaleja on kaksi, Paloheinässä ja Pirkkolassa. Rasteja voi kiertää oman suunnitelman mukaan tai käyttää  ratamestarin suunnittelemia  kahdeksan ja viiden kilometrin sekä kahta kolmen kilometrin pituista rataa. Rasteilla on kennolevyt.

Nuuksion kiintorasteja löytyy Luukista, Pirttimäestä ja Solvallasta. Rasteilla on kiintorastipöntöt.

Kaikki kartat ostettavissa hintaan 10 euroa / kpl. Saldolla saa neljä karttaa hintaan 30 euroa, ja seitsemän hintaan 50 euroa. Jos nyt ostaa saldoa, käyttämätön saldo siirtyy ensi kaudelle. https://iltarastit.fi/ohjeet/maksutavat-iltarasteilla/

Tilaa karttoja tämän lomakkeen kautta. Karttoja voi tilata postimyynnistä, niitä on myytävänä myös Suunnistajan Kaupassa, Pirkkolan uimahallin kahviossa ja Pakilan Teboililla.