Kattilajärvi 18.7.

  • tehnyt

Keskikesällä päästää Espooseen Kattilajärven maastoihin. Kartanmyynti ja tulospalvelu on paikalla maanantaina 18.7. osoitteessa Kattilajärventie 25, Espoo. Kattilajärven pysäköintitilat ovat ahtaat. Toivomme suunnistajien käyttävän mahdollisuuksien mukaan yhteiskuljetuksia. Välipysäköintiiin voi käyttäää esimerkiksi Sorlammen parkkipaikkaa, Nuuksiontie 30. Muistathan, että Kattilajärvellä tulee maksu tiehoitokunnalle, joka on 1€ per auto. Maksun voi maksaa käteisellä (varaathan tasarahan) tai Mobilepaylla numeroon 52521 (näytä maksu parkkitoimitsijalle).

Ratamestari Joonas Meuronen on suunnitellut alueelle monipuoliset radat. “Kattilajärven maasto tarjoaa monipuolisesti erilaisia haasteita nopeista avokallioista myös paikoin tiheiköiden ja kaatuneiden puiden hidastamiin osiin. Etenemistä maastossa nopeuttavat eläinten polut ja muut karttaan merkkaamattomat urat. Helpoimmat radat 2 ja 4 hyödyntävät harvan polkuverkoston maksimaalisesti ja tukea etenemiseen saa lammista ja jylhistä kalliomäistä. Vitosella haastetta tulee lisää, mutta reitillä on selkeitä kohteita, mistä saa tarvittaessa tukea. Vaikeimmat radat eli 4V, 7 ja 9 käyvät maaston pohjoisosassa lähes poluttomassa maastossa, jossa herkutellaan suhteellisen vähän korkeuseroja sisältävillä avokallioilla. Suorituksen jälkeen kannattaa jatkaa Kattilajärventietä pohjoiseen päin ja käydä virkistäytymässä Kattilajärven uimarannalla”.

Huom! Omatoimirastit ovat tapahtumapäivästä, eli maanantaista 1 tai 2 viikkoa eteenpäin. Alkamispäivä ei ole enää sunnuntai. Kattilalajärvellä omatoimirastit siis 18. – 31.7.

Tervetuloa Kattilajärvelle suunnistamaan upeaan maastoon!