Harvoin suunnistettu Maunula

  • tehnyt

Maunulan alueella on harvoin suunnistettu, ainoastaan kerran siellä on ollut Sprintticup. Alueella on pari koulua sekä varsin isoja kerrostaloja. Radat tarjoavat hyviä ja monipuolista reitinvalintavälejä.

Paikka: Maunulan yhteiskoulu ja matematiikkalukio, Kuusikkotie 3.

Ratamestari: Otto Kaario

Paikotus: Alueella on jonkin verran kiekollisia tienvarsipaikkoja. Yksi vaihtoehto on parkkeerata Pirkkolan ulkoilualueen parkkipaikalle, joka sijaitsee Pirkkolantien ja Plotinrinteen tien risteyksessä, osoitteessa Plotinrinne 1, Helsinki. Sieltä on kilpailukeskukseen n. 800 metriä, joka sopii hyvin alkuveryttelyksi. Maunulan yhteiskoululla parkkipaikkoja on rajoitetusti ja koulun toivomuksessa kilpailukeskukseen ei ole pääsyä ennen klo 17:a.

Kartta: 1:4000, ajantasaistettu 03/2023

Aika: klo 17:30 – 19:00 välillä ja maali suljetaan klo 20:00.

Karttamaksu: 10 euroa, alle 19v. 5 euroa.

Tervetuloa!