Stadin Sprintticup, HS:n vuorot alkaa Kannelmäestä 6.3.

  • tehnyt

Tapahtumakeskuksen osoite on Kannelmäen urheilupuisto  Pieni, noin 20 auton parkkipaikka Urkupillintie 5.

Lähdöt klo 17.30 – 19.00, maali sulkeutuu klo 20.00. Osallistumismaksu on 12 euroa. Alle 19-vuotiaille 5 euroa. Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 2-2,5km km sekä (C) keskivaikea alle 2 km. Ilmoittautua ja maksaa voi joko Rastilipussa etukäteen tai paikanpäällä. Paikanpäällä maksutapoina käyvät korttimaksu, maksulinkki, käteinen sekä liikuntaedut. Kannelmäen tapahtuman etukäteismaksu Rastilipussa.

Tapahtuman järjestelyitä voit seurata omilta sivuilta ja Ratamestarin päiväkirjasta. Ratamestarina Kari Sane

Tapahtumakeskus on sisätilassa – Kannelmäen liikuntapuiston pukusuojarakennuksessa. Käytettävissä on pukuhuone sekä WC.

Liikuntapuiston pienelle pysäköintialueelle mahtuu parhaimmillaan 20-30 autoa. Se täyttyy äkkiä. Vapaita kadunvarsipaikkoja on lumikasojen takia vähänlaisesti. Kannattaa ajaa pysäköintiin Kaareen, josta noin reilun kilometrin verryttely tapahtumakeskukseen. Katso lisää opastussivuilta. Joukkoliikenteellä liikkuvan kannattaa tulla junalla Kannelmäen asemalle, josta noin 800 metriä tapahtumakeskuksen. Katso lisää opastussivuilta.

Tapahtumakeskuksessa on kartanmyynti, rekisteröinti sekä sprintin jälkeen leimausten purku. Ennen sprinttiä voit lämmitellä sprinttiradalla. Kartan voit ladata Kannelmäen sprintticupin sivulta. Sprintin lähtö ja maali ovat aivan tapahtumakeskuksen tuntumassa.

Tervetuloa!