Meri-Rastila 13.3.

  • tehnyt

Seuraavaksi suunnistetaan Meri-Rastilassa!

Lähdöt keskiviikkona 13.3. klo 17.30 – 19.00, maali sulkeutuu klo 20.00. Osallistumismaksu on 12 euroa. Alle 16-vuotiaille 5 euroa. Yksi alle 16-vuotias pääsee veloituksetta maksavan aikuisen kanssa. Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 2-2,5km km sekä (C) keskivaikea alle 2 km.

Tapahtumakeskus Meri-Rastilan tori, Helsinki. Erittäin hyvät julkiset yhteydet, metroasema (Rastila) on 200 m päässä. Kiekollisia paikkoja on katujen varsilla jonkin verran tapahtumapaikan läheisyydessä ja metroaseman pohjoispuolella.

Ratamestari Otto Kaarion terveiset suunnistajille: “Karttana toimii Topi Syrjäläisen tuore taideteos ja alue tarjoaa muutenkin hienot puitteet sprinttisuunnistukseen. Lisätietoa radoista saa lähdössä, kun ottaa kartan käteen. Kuvasta löytyvän karttapalan avulla voi kuitenkin virittää aivoja sopiville taajuuksille.”

Tapahtumakeskuksessa on kartanmyynti, rekisteröinti sekä sprintin jälkeen tulosten purku. Etukäteen ilmoittautuminen ja maksu onnistuu Rastilipussa. Paikanpäällä maksutapoina käyvät korttimaksu, Iltarastit sarjalippu (entinen saldo) maksulinkki, käteinen sekä liikuntaedut.

Tervetuloa!

Oton kuva SSL:n kuvapankki