Stadin Sprintticup jatkuu Jätkäsaaressa 20.3.

  • tehnyt

Seuraavaksi Jätkäsaareen 20.3.

Tapahtumakeskus: Jätkäsaaren peruskoulu, Hyväntoivonkatu 5, Helsinki. Paikalle on hyvät joukkoliikenneyhteydet. Ruoholahden metroasemalta on noin kilometrin kävelymatka. Vielä lähemmäksi pääsee raitiolinjoilla 7 ja 9. Autoille on jonkin verran maksullisia pysäköintipaikkoja Jätkäsaaren liikuntapuistossa ja lähikaduilla.

Radat ovat Sprintin EM-pronssimitalimies Tuomas Heikkilän käsialaa. “Jätkäsaaren sprintticupissa on tarjolla kansainvälisiä haasteita sisältävät vauhdikkaat radat. Suosittelen siis ottamaan mukaasi terävän pään, nopeat jalat ja tarkat silmät. Tervetuloa mukaan herättelemään suunnistusajattelua talven horroksesta!”

Matkaa lähtöön on tapahtumakeskuksesta n. 500 metriä. Tapahtuma on myös Firmasprintin 2. osakilpailu.

Lue lisää: