Tulevat tapahtumat

huhtikuu

Ajankohtaista

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Stadin Sprintticup päätös Malmilla 27.3.

Date 25.03.2024
Erinomainen maajoukkuemiesten ratamestarointisarja saa jatkoa, kun Topi Syrjäläinen ratamestaroi kauden päätöstapahtuman Malmilla. F-radalla ratkaistaan myös tämän kevään Firmasprintin voittajat. Luvassa suunnistusajattelua ja fysiikkaa haastavat radat, kuten sopii odottaakin. Lue täältä lisää https://iltarastit.fi/sprintticup/
Lue lisää

Stadin Sprintticup jatkuu Jätkäsaaressa 20.3.

Date 18.03.2024
Seuraavaksi Jätkäsaareen 20.3. Tapahtumakeskus: Jätkäsaaren peruskoulu, Hyväntoivonkatu 5, Helsinki. Paikalle on hyvät joukkoliikenneyhteydet. Ruoholahden metroasemalta on noin kilometrin kävelymatka. Vielä lähemmäksi pääsee raitiolinjoilla 7 ja 9. Autoille on jonkin verran maksullisia pysäköintipaikkoja Jätkäsaaren liikuntapuistossa ja lähikaduilla. Radat ovat Sprintin EM-pronssimitalimies Tuomas Heikkilän käsialaa. “Jätkäsaaren sprintticupissa on tarjolla kansainvälisiä haasteita sisältävät vauhdikkaat radat….
Lue lisää

Helsingin Suunnistajat järjestää kuntosuunnistustapahtumia ympäri vuoden:

Viikoittainen kuntosuunnistustapahtuma. Paikka vaihtuu joka viikko. Tapahtuman jälkeen on mahdollista käydä omatoimirasteilla ilman ajanottoa 1–2 viikon ajan.

Rastit ovat maastossa koko kauden. Rasteilla voi käydä itselle sopivaan aikaan.

Rento kilpailuhenkinen tapahtumasarja, johon osallistutaan neljän hengen joukkueilla. Osallistua voi työkavereiden kesken tai muulla kaveriporukalla.

Keväisin järjestettävä kolmen sprinttisuunnistuksen tapahtumasarja, johon osallistutaan neljän hengen joukkueilla. Osallistua voi työkavereiden kesken tai muulla kaveriporukalla.

Kaupunkisuunnistusta talvikaudella Helsingissä. Järjestäjinä myös Rasti-Jyry ja Get Sports Done.

Liity seuramme jäseneksi! Tutustu jäsenyyden etuihin ja seuratoimintaan.

Iltarastit
hsiltarastit