NuuksioCup 2021

Lopputilanne

NuuksioCupin 2021 osalta kaikki osatapahtumat on pidetty ja loppupistetilanne laskettu. 4V osalta eniten pisteitä keräsi Ville Glad, mutta Petteri Surakka ja Sampsa Kautto olivat lähellä. 7km osalta Sampo Forssen keräsi selvästi eniten pisteitä. Huom. Onnittelut pisterohmuille ja kiitokset kaikille osallistujille.
Jos pisteissä on virheitä tai nimesi puuttuu listalta yms niin pistä sähköpostia Jyrkille.

Kutsu NuuksioCuppiin

Jäikö kesän rastiviikko koronan takia väliin tai etsitkö kaveriporukalle sopivaa kesähaastetta? Ehditkö jo ilmoittautua elokuun suurviestiin, mutta hyvät treenit ovat jääneet vähiin tai onko kalenteri muuten vaan tyhjä heinäkuun osalta.

Ei hätää, NuuksioCup on juuri sinulle ja kaikille muillekin. Tarjolla neljä tapahtumaa hyvissä maastossa eripuolilla Nuuksiota kesän aikana.

NuuksioCup on kaikille avoin kesäinen cup-muotoinen kuntosuunnistus sarja Nuuksion vaihtelevissa ja haastavissa maastoissa. Sarjaan kuuluu neljä tapahtumaa, joista saa pisteitä suunnistuksen maailmancupin pisteytyksen mukaisesti. Yhteistuloksiin lasketaan mukaan kolmen parhaan tapahtuman pisteet. Tapahtumapaikkoina toimivat Helsingin Suunnistajien Iltarastit. Sarjoja on kaksi: 7km ja 4V. Voit osallistua myös omatoimisesti. Tai voit suorittaa osan tapahtumista paikan päällä ja osan omatoimisesti ihan miten sinun kesäsuunnitelmiin parhaiten sopii. Omatoimisuuden ansiosta voit osallistua myös molempiin sarjoihin, jos kunto ja taito vain riittää.

Kesän 2021 NuuksioCup koostuu neljästä tapahtumasta:
1) 12.07.2021, Salmi (omatoimisuus 11-25.7)
2) 19.07.2021, Kattilajärvi (omatoimisuus 18.7-1.8)
3) 26.07.2021, Luukki (omatoimisuus 25.7-2.8)
4) 02.08.2021, Solvalla (omatoimisuus 1-2.8)

NuuksioCuppia varten voit harjoitella Nuuksion kiintorasteilla tai Iltarasteilla Paloheinässä 05.07.2021.

Toimintaohjeet

Ilmoittaudu mukaan käyttäen tätä lomaketta (ilmoittaudu viimeistään19.07). Ilmoittautuminen ei maksa mitään eikä sido sinua mitenkään (osatapahtumat maksavat normaalien Iltarastien verran). NuuksionCupin suoritukset tapahtuvat tämän jälkeen normaaleina Helsingin Suunnistajien Iltarasti suorituksina. Tarkemmat toimintaohjeet löydät Iltarastien sivuilta. Valitse Iltarastien radoista NuuksioCupin ilmoittatumisesi mukainen rata, joko 7km tai 4V. Muista käyttää iltarasteilla samaa nimeä ja emit korttia mitkä annoit, kun ilmoittauduit NuuksioCuppiin. Voit käyttää paikan päällä tapahtuman maksamiseen vaihtoehtoisia IR maksuvaihtoehtoja, mutta jos osallistut kaikkiin neljään tapahtumaan suosittelemme että teet Iltarastit Express rekistöröinnin sekä käytät Iltarastit Saldoa. Ohjeet omatoimisuuteen löydät myös Iltarastien sivuilta. NuuksioCupin omatoimisuus on Salmen ja Kattilajärven osalta mahdollista kaksi viikkoa ja Luukin ja Solvallan osalta 2.8 asti, niin että cupin kokonaistulokset saadaan laskettua tiistaina 3.8.

Pistelaskenta

Jokaisen osatapahtuman pisteet lasketaan käyttäen suunnistuksen maailman cupin pistelaskusääntöjä. Sijasta yksi saa 100 pistettä, sijasta kaksi 80 pistettä ja sijasta neljäkymmentä vielä yhden pisteen. Pistelaskussa otetaan huomioon kaikki radan IR tapahtumassa sekä omatoimisesti suunnistaneet. Jokaisen NuuksioCuppiin osallistuvan osalta loppupisteisiin otetaan huomioon kolme parasta suoritusta. NuuksioCupin pistetilanne tulee näkyviin tälle sivulle päivitettynä aina jokaisen viikon tiistaina. Huomio: omatoimisuuden takia osatapahtuman pisteistä tulee aluksi näkyviin sen hetkinen online pistetilanne ja lopullinen pistetilanne saadaan vasta omatoimisuuden loputtua.

Lisätietoja sähköpostilla: Jyrki.louhi at helsinginsuunnistajat.fi