Iltarastit Express ja Saldo

Sähköiset palvelut

Iltarastien sähköisillä palveluilla pääset nopeammin maastoon ja helpotat maksamista. Liittymällä Iltarastit Express -palveluun tunnistamme Emit-korttisi ja muistamme yhteystietosi. Saldo 30/50-palveluilla hoidat osallistumismaksut ennakkoon ja pääset palveluautomaatin kautta suoraan suunnistamaan. Saldolla voit maksaa myös karttojen verkkotilaukset.

PalveluHintaSisältää
Kertamaksu10€1 käynti
Kertamaksu alle 19v. 5€1 käynti
Kertamaksu alle 19v. 0€maksavan aikuisen kanssa
Saldo 3030€4 käyntiä/karttaa (1)
Saldo 5050€7 käyntiä/karttaa (2)

Maksuohjeet

Tarkistamme maksut ja olemme erikseen yhteydessä, jos emme tunnista maksuasi.

Täytä tilauslomake aina, kun teet Saldo-maksuja. Emme käsittele maksutapahtumia ilman tilausta.

MobilePay: Jos sinulla on MobilePay mobiilimaksu käytössä, voit tehdä maksun käyttämällä Iltarastien numeroa 52521 (“myymälän” tunnusnumero). Varmista, että maksussa näkyy sama nimi kuin tilauslomakkeella.

Liikuntaedut: Voit maksaa myös Smartum, Edenred tai ePassi -liikuntaetujen verkko/mobiilimaksuilla. Valitse käyttöpaikaksi “Helsingin Suunnistajat / Iltarastit”.

Voit maksaa myös paperi-liikuntaseteleillä. Anna seteli IR-vaunulla tai laita setelit postiin, mukaan oma nimi ja merkintä “Iltarastit Saldo”. Osoite on Helsingin Suunnistajat, PL 43, 00641 Helsinki.

Tilisiirto: Voit maksaa tilisiirrolla seuraavasti:

  • Saajan tilinumero: Nordea FI05 1243 3000 1989 69
  • Saaja: Helsingin Suunnistajat ry
  • Viesti: IR + oma nimesi
  • Käytä samaa nimeä kuin tilauslomakkeella, jotta voimme yhdistää maksun ja tilauksen
  • Tilaa Saldo tai Emit muutokset viimeistään 30min ennen tapahtuman alkua
  • Täytä tilauslomake aina, kun teet Saldo 30/50-maksuja
  • Täytä lomake, jos yhteystietosi muuttuvat tai Emit-korttisi vaihtuu
  • Ongelmatilanteissa ota yhteys tapahtuman jälkeen iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi
  • HS jäsen: päivitä tietosi suoraan jäsenpalveluun

Iltarastit Express

Liittämällä emit-korttisi maksuttomaan Iltarastit Express -palveluun pääset nopeammin metsään. Kertakirjaus riittää eikä sinun tarvitse enää täyttää kävijälappuja Iltarasteilla. Jos tietosi muuttuvat, täytä lomake uudelleen.

Mene tapahtumapaikalla suoraan Express-kaistalle, näytä emit-korttisi ja maksa, saat kartan ja pääset suoraan metsään. Maksaminen on sujuvinta, kun käytät Saldo-palvelua.

Nimesi julkaistaan tapahtuman online-tulospalvelussa. Puhelinnumerosi tarvitaan turvallisuussyistä, jotta voimme tarvittaessa selvittää, ovatko kaikki suunnistajat palanneet metsästä. Palvelun rekisteriseloste.

Iltarastit Saldo

Iltarastit Saldo -palvelussa Emit-kortistasi tulee sarjalippu ja maksukortti, joka käy kaikissa Helsingin Suunnistajien kuntosuunnistustapahtumissa. Palvelu on käytössäsi maksun jälkeen.

Iltarastit Saldo on aina käyttövalmiina: mene palveluautomaatille tai Express-kaistalle, näytä Emit-korttisi, saat kartan ja pääset suoraan maastoon. Voit maksaa Saldolla myös karttojen verkkotilaukset.

Näet Saldosi suoraan tapahtuman palveluautomaatista. Esimerkiksi “Saldo = 5/7, jäljellä 2” kertoo, että olet maksanut Saldoa yhteensä 7 käyntiä/karttaa ja niistä 5 on käytetty tämän tapahtuman jälkeen, jäljelle jää vielä 2 käyntiä.

Täytä tilauslomake myös silloin, kun teet lisämaksun. Näin tunnistamme maksusi ja saamme Saldosi ajan tasalle.

Jos Emit-korttisi vaihtuu, täytä Express-tilaus uudelleen ja ilmoita siinä sekä uusi että vanha emit-numero. Näin Saldosi siirtyy uudelle Emit-kortille.

Jos et ehdi käyttää kaikkia maksettuja käyntejä kauden aikana, saldosi siirretään seuraavalle kaudelle automaattisesti.

Iltarastit yrityssopimukset

Myös yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Express -palvelun henkilöstönsä käyttöön. Käyttäjät liittyvät Iltarastit Express -palveluun yrityksen omalla tilauskoodilla ja he pääsevät suoraan palveluautomaattien sekä Express-kaistan kautta metsään. Laskutamme osallistumiset ja mahdolliset emit-lainat yhteisöltä/yritykseltä jälkikäteen lokakuussa.

Lisätietoja Iltarastit Yrityssopimuksista sohvi.rajamaki@helsinginsuunnistajat.fi

Yhteystiedot

Yhteydenotot: iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Helsingin Suunnistajat ry. yhteystiedot