Iltarastit Express ja Saldo

Iltarastit Express on nopein reitti metsään

Liittämällä emit-korttisi maksuttomaan Iltarastit Express -palveluun pääset nopeammin metsään. Kertarekisteröinti riittää eikä sinun tarvitse enää täyttää kävijälappuja Iltarasteilla. Jos tietosi muuttuvat, tee rekisteröinti uudelleen.

Mene tapahtumapaikalla suoraan Express-kaistalle, näytä emit-korttisi ja maksa, saat kartan ja pääset suoraan metsään. Maksaminen on sujuvinta, kun käytät Saldo-palvelua.

Iltarastit saldo pikaohje

1) Liity ensin iltarastit Express-palveluun (https://form.jotformeu.com/80751910220345)

2) Maksa Saldo-sarjalippu 30/50€ (katso maksuohje https://iltarastit.fi/ohjeet/iltarastit-express-ja-saldo/)

3) Lähetä tosite maksusta sähköpostilla iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Huomio. Liity palveluun viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä kello 18 mennessä, jotta se näkyy seuraavana päivänä tapahtumassa.

Nimesi julkaistaan tapahtuman online-tulospalvelussa. Puhelinnumerosi tarvitaan, jotta voimme tarvittaessa selvittää, ovatko kaikki suunnistajat palanneet metsästä (tieto näkyy vain tapahtuman maalitoimitsijalle). Palvelun rekisteriseloste.

Iltarastit Saldo on halvin ja helpoin tapa maksaa

Iltarastit Saldo tekee maksamisesta helppoa kaikille aktiivisille iltarastikävijöille. Iltarastit Saldo tekee emit-kortistasi sarjalipun ja maksukortin, joka käy kaikissa Helsingin Suunnistajien kuntosuunnistustapahtumissa. Saldossa on myös joustovara, jotta voit hoitaa maksut silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Iltarastit Saldo on aina käyttövalmiina: mene palveluautomaatille tai Express-kaistalle, näytä emit-korttisi, saat kartan ja pääset suoraan metsään.

Kun käytät Iltarastit Saldoa, sinun ei tarvitse ilmoittautua, maksaa ennakkoon tai kuljettaa käteistä mukanasi. Palvelu on käytössäsi heti maksun jälkeen ja lisäkäynnit maksat sinulle sopivalla hetkellä (katso maksutavat) tai laskutamme ne kauden lopuksi.

Jos et ehdi käyttää kaikkia maksettuja käyntejä kauden aikana, saldosi siirretään seuraavalle kaudelle automaattisesti. Saldo-palvelun perusmaksu 30 / 50 euroa maksetaan kerran kaudessa (kauden alussa tai edellisen kauden saldon loppuessa).

Valitse sopivin Iltarastit Saldo -palvelu. Iltarastien kertamaksu ilman Saldo-palvelua on 10€.

MaksuLisäkäynnitJoustovara
Saldo 3030€ / 4 käyntiä7€ / kerta3 käyntiä
Saldo 5050€ / 7 käyntiä6€ / kertaRajaton/kausi
Perhe-SaldoSaldo 30 tai Saldo 50 koko perheen käyttöön

Saldo-palvelu on aina halvempi kuin Iltarastit kertamaksu. Kun käytät Saldoa ja maksat useamman käynnin yhdellä kertaa, maksamisen kulut ovat pienemmät ja meillä on vähemmän selvitettäviä maksutapahtumia.

Iltarastit Saldon käyttöönotto ja maksut

Ota Iltarastit Saldo käyttöösi tai tankkaa lisää saldoa vanhaan Saldo-sarjalippuusi näin:

 1. Liity Iltarastit Express-palveluun, jos et ole vielä mukana tai jos yhteystietosi ovat muuttuneet.
 2. Maksa Saldo-sarjalipun perusmaksu 30€ tai 50€ MobilePay-mobiilimaksulla tai liikuntaetujen verkko- ja mobiilipalveluissa
 3. Lähetä tosite maksusta (kuvaruutukopio tai vastaava) sekä emit numerosi sähköpostilla iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Maksu MobilePayllä:

 • Jos sinulla on MobilePay mobiilimaksu käytössä, voit tehdä maksun suoraan tästä linkistä tai käytä Iltarastien palvelunumeroa 52521.

Maksu Smartum Saldo, ePassi, Eazybreak, Edenred Ticket verkko- ja mobiilipalveluissa (lisätietoja):

 • Tee maksu palvelun verkkosivulla tai mobiilisovelluksessa. Maksun saaja eli käyttöpaikka on “Helsingin Suunnistajat / Iltarastit”.

Maksu Smartum-, Edenred- ja Tyky-liikunta/virikeseteleillä:

 • Postita etusetelit osoitteeseen Iltarastit / Helsingin Suunnistajat ry, PL 43, 00641 Helsinki. Varmista, että jokaisessa setelissä on nimesi selkeästi.

Saldo lisäkäyntien maksut

Iltarastit Saldo toimii kuin tili, voit koska tahansa lisätä saldoa maksamalla haluamasi summan. Jos maksat käteisellä, tee lisämaksu haluamallasi summalla Iltarastit-tapahtuman Express-kaistalla, jossa käsittelemme maksusi.

Jos käytät liikuntaetu-palveluja tai MobilePay mobiilimaksua, toimi näin:

 1. Tee maksu haluamallasi summalle sähköisissä palveluissa (maksutavat)
 2. Tuo tosite maksusta (kuvaruutukopio tai tulostettu kuitti) Iltarastit-tapahtumaan Express-kaistalle, jossa käsittelemme maksusi
  tai lähetä tosite maksusta sekä emit numerosi sähköpostilla: iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Käyttämätön saldo siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Maksamattoman saldon laskutamme kauden lopussa.

Iltarastit Saldo 30

Iltarastit Saldo 30 -palvelun maksu on 30 euroa. Saat 4 käyntiä Iltarastit-tapahtumiin ja lisäkäynnit hintaan 7 euroa/kerta. Saat myös 3 lisäkäynnin joustovaran. Voit maksaa lisäkäynneistä kertyneet maksut ja lisätä saldoa koska tahansa maksamalla haluamasi summan.

Jos haluat vaihtaa Saldo 50 -palveluun, maksa lisämaksu 20 euroa niin saat 3 lisäkäyntiä ja Saldo 50 -palvelun käyttöösi.

Iltarastit Saldo 50

Iltarastit Saldo 50 -palvelun maksu on 50 euroa. Saat 7 käyntiä Iltarastit-tapahtumiin ja lisäkäynnit hintaan 6 euroa/kerta. Saat rajattoman joustovaran saman kauden aikana. Voit maksaa lisäkäynneistä kertyneet maksut koska tahansa tai laskutamme ne kauden lopuksi.

Saldo 50 korvaa aiemman Iltarastit Express sarjalippu -palvelun.

Iltarastit Perhe-Saldo

Iltarastit Perhe-Saldo -palvelu on Saldo 30 tai Saldo 50 -palvelu valintasi mukaan, maksu on vastaavasti 30 tai 50 euroa. Perhe-Saldoa ei voi maksaa henkilökohtaisilla liikuntaeduilla. Perhe-Saldolla voit maksaa kaikki perheen käynnit Iltarasteilla. Listaa palveluun kaikki emit-kortit, joiden käynnit veloitetaan Saldostasi.

Perheen kaikki kävijät liittyvät Express-palveluun ja käyttävät omaa korttiaan itsenäisesti haluamissaan tapahtumissa.

Lahjakortti

Jos olet saanut sarjalipun Iltarastit lahjakortilla, aktivoi sarjalippu käyttöösi näin:

 1. Liity Iltarastit Express -palveluun.
 2. Täytä “Tilauskoodi” -kenttään lahjakortista löytyvä tunnus.
 3. Emit-korttisi on nyt käyttövalmis sarjalippusi. Tapahtumapaikalla mene suoraan Iltarastit Express-kaistalle ja näytä emit-korttisi. Muuta ei tarvita.

Lahjaksi saamasi sarjalippu sisältää 4 tai 7 osallistumista kauden Sprintticup tai Iltarastit tapahtumiin.

Setsemän tapahtuman jälkeen voit jatkaa Iltarastit Express-kaistan käyttöä samaan tapaan, pelkkä emit-kortin näyttö riittää. Lisäkäynnit maksavat 6 euroa kerta (normaalisti 10e) ja ne laskutetaan sinulta kauden lopussa lokakuussa.

Iltarastit Express Maksusopimus yhteisöille ja yrityksille

Myös yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Express -palvelun henkilöstönsä käyttöön. Nimetyt henkilöt rekisteröidään Iltarastit Express -palveluun ja he pääsevät suoraan Express-kaistan kautta metsään. Laskutamme osallistumiset ja mahdolliset emit-lainat yhteisöltä/yritykseltä jälkikäteen lokakuussa.

Lisätietoja Iltarastit Express Maksusopimuksesta sohvi.rajamaki@helsinginsuunnistajat.fi