Iltarastit Express ja Saldo

Sähköiset palvelut

Iltarastien sähköisillä palveluilla pääset nopeammin metsään ja helpotat maksamista. Liittymällä Iltarastit Express -palveluun tunnistamme emit-korttisi ja muistamme yhteystietosi. Kertamaksu– ja Saldo-palveluilla hoidat osallistumismaksut ennakkoon ja pääset palveluautomaatin kautta suoraan suunnistamaan. Saldolla voit maksaa myös karttojen verkkotilaukset.

PalveluHintaSisältää
Expressmaksuton
Kertamaksu10€1 käynti
Saldo 3030€4 käyntiä/karttaa (1)
Saldo 5050€7 käyntiä/karttaa (2)
(1) lisäkäynnit/kartat 7€/kerta (2) lisäkäynnit/kartat 6€/kerta

Maksuohjeet

Tarkistamme maksut ja olemme erikseen yhteydessä, jos emme tunnista maksuasi.

Täytä tilauslomake aina, kun teet Kerta- tai Saldo-maksuja. Emme käsittele maksutapahtumia ilman tilausta.

MobilePay: Jos sinulla on MobilePay mobiilimaksu käytössä, voit tehdä maksun käyttämällä Iltarastien numeroa 52521 (“myymälän” tunnusnumero). Varmista, että maksussa näkyy sama nimi kuin tilauslomakkeella.

Liikuntaedut: Voit maksaa myös Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak -liikuntaetujen verkko/mobiilimaksuilla. Valitse käyttöpaikaksi “Helsingin Suunnistajat / Iltarastit”.

Voit maksaa myös paperi-liikuntaseteleillä. Laita setelit postiin, mukaan oma nimi ja merkintä “Iltarastit Saldo”. Osoite on Helsingin Suunnistajat, PL 43, 00641 Helsinki.

Tilisiirto: Voit maksaa tilisiirrolla seuraavasti:

  • Saajan tilinumero: Nordea FI05 1243 3000 1989 69
  • Saaja: Helsingin Suunnistajat ry
  • Viesti: IR + oma nimesi
  • Käytä samaa nimeä kuin tilauslomakkeella, jotta voimme yhdistää maksun ja tilauksen
  • Tilaa palvelut viimeistään 30min ennen tapahtuman alkua
  • Täytä tilauslomake aina, kun teet Kerta- tai Saldo-maksuja
  • Täytä lomake, jos yhteystietosi muuttuvat tai emit-korttisi vaihtuu
  • Ongelmatilanteissa ota yhteys tapahtuman jälkeen iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi
  • HS jäsen: päivitä tietosi suoraan jäsenpalveluun

Iltarastit Express

Liittämällä emit-korttisi maksuttomaan Iltarastit Express -palveluun pääset nopeammin metsään. Kertakirjaus riittää eikä sinun tarvitse enää täyttää kävijälappuja Iltarasteilla. Jos tietosi muuttuvat, täytä lomake uudelleen.

Mene tapahtumapaikalla suoraan Express-kaistalle, näytä emit-korttisi ja maksa, saat kartan ja pääset suoraan metsään. Maksaminen on sujuvinta, kun käytät Saldo-palvelua.

Nimesi julkaistaan tapahtuman online-tulospalvelussa. Puhelinnumerosi tarvitaan, jotta voimme tarvittaessa selvittää, ovatko kaikki suunnistajat palanneet metsästä (tieto näkyy vain tapahtuman maalitoimitsijalle). Palvelun rekisteriseloste.

Iltarastit Kertamaksu

Kertamaksulla hoidat osallistumismaksusi Iltarasteille valmiiksi ennakkoon. Tapahtumassa mene palveluautomaatille tai Express-kaistalle, näytä emit-korttisi, saat kartan ja pääset suoraan metsään.

Muistamme ennakkomaksusi, kunnes se on käytetty. Jos käyt useamman kerran Iltarasteilla, liity Saldo-palveluun: jo kolmen kertamaksun hinnalla saat neljä käyntiä tai karttaa. Kertamaksu-palvelua voi käyttää vain emit-kortin kanssa.

Iltarastit Saldo

Iltarastit Saldo -palvelussa emit-kortistasi tulee sarjalippu ja maksukortti, joka käy kaikissa Helsingin Suunnistajien kuntosuunnistustapahtumissa. Saldossa on myös joustovara, jotta voit hoitaa maksut silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Iltarastit Saldo on aina käyttövalmiina: mene palveluautomaatille tai Express-kaistalle, näytä emit-korttisi, saat kartan ja pääset suoraan metsään. Sinun ei tarvitse ilmoittautua, maksaa ennakkoon tai kuljettaa maksuvälineitä mukanasi. Voit maksaa Saldolla myös karttojen verkkotilaukset.

Näet Saldosi suoraan tapahtuman palveluautomaatista. Esimerkiksi “Saldo = 5/7, jäljellä 2” kertoo, että olet maksanut Saldoa yhteensä 7 käyntiä/karttaa ja niistä 5 on käytetty tämän tapahtuman jälkeen, jäljelle jää vielä 2 käyntiä.

Palvelu on käytössäsi heti maksun jälkeen ja lisäkäynnit maksat sinulle sopivalla hetkellä tai laskutamme ne kauden lopuksi. Täytä tilauslomake myös silloin, kun teet lisämaksun. Näin tunnistamme maksusi ja saamme Saldosi ajan tasalle.

Jos emit-korttisi vaihtuu, täytä Express-tilaus uudelleen ja ilmoita siinä sekä uusi että vanha emit-numero. Näin Saldosi siirtyy uudelle emit-kortille.

Jos et ehdi käyttää kaikkia maksettuja käyntejä kauden aikana, saldosi siirretään seuraavalle kaudelle automaattisesti. Saldo-palvelun perusmaksu 30/50 euroa maksetaan kerran kaudessa (kauden alussa tai edellisen kauden saldon loppuessa).

Iltarastit yrityssopimukset

Myös yhteisöt ja yritykset voivat tilata Iltarastit Express -palvelun henkilöstönsä käyttöön. Käyttäjät liittyvät Iltarastit Express -palveluun yrityksen omalla tilauskoodilla ja he pääsevät suoraan palveluautomaattien sekä Express-kaistan kautta metsään. Laskutamme osallistumiset ja mahdolliset emit-lainat yhteisöltä/yritykseltä jälkikäteen lokakuussa.

Lisätietoja Iltarastit Yrityssopimuksista sohvi.rajamaki@helsinginsuunnistajat.fi

Yhteystiedot

Yhteydenotot: iltarastit@helsinginsuunnistajat.fi

Helsingin Suunnistajat ry. yhteystiedot