Reittihärveli

Linkki reittihärveliin löytyy Iltarastien ja Firmaliigan online-tuloksista pian tapahtuman jälkeen, yleensä saman illan aikana. Reittihärveli on linkitetty myös Iltarastit-kalenterin tulosarkistoon (avaa tapahtuman tulokset ja valitse otsikosta “Reittihärveli”).

Reittiarkistosta löydät Helsingin Suunnistajien järjestämien tapahtumien reitit: Iltarastit (Nuuksion maastot, alkaen 2017), Firmaliiga sekä kaikki suunnistuskilpailut.

Reittihärveli tarjoaa mahdollisuuden tarkastella rastivälien reitinvalintoja tai vaihtoehtoisesti animoida osallistujien kulkemat reitit kartalle. Jokainen suunnistaja voi viedä itse oman reittinsä reittihärveliin. Kuljettu reitti voidaan piirtää joko käsin tai reitti voidaan tuoda GPS:llä varustetusta rannetietokoneesta tai matkapuhelinsovelluksesta.

Iltarastit 24.4.2017 Luukki 7km väli 2-3. Pohjoinen kierto yhtä nopea kuin suoraan.

7km väli 4-5. Reitinvalintoja sekä kiertäen että kiiveten.

SplitsBrowser väliaika-analyysi (3.5.2021 ei toimi)

Reittihärvelin sisältä voit käynnistää väliaikojen visuaalisen vertailun SplitsBrowser-sovelluksessa. Analyysin avulla tunnistat helposti osuudet, joilla jäit muista jälkeen tai onnistuit kanssasuunnistajia paremmin.

SplitsBrowserin käynnistys reittihärvelin sisältä.

Iltarastit 24.4.2017 Luukki 7km kärkiajat

Reittihärvelin ohjeet

Reittihärveli (englanniksi RouteGadget) on selainkäyttöinen reitinpiirto/katselu-ohjelma suunnistussuorituksen tai kilpailun analysointiin. Ohjelman tekijä on Jarkko Ryyppö.

Reittihärvelin ominaisuuksien esittely videona (ei ääntä). Reitin piirto-ohje alkaa kohdasta 5:55 (hiirellä), 7:15 (sormella) ja 9:45 (gps lataus).

https://youtube.com/watch?v=5osiINZFdSo%3Fecver%3D2