Uudet Lähikiintorastit Keskuspuistoon ja suunnistusopetusta Pirkkolassa

  • tehnyt

Moni on toivonut Lähikiintorastien jatkumista. Sen vuoksi Helsingin Keskuspuistoon Pirkkolan – Maunulan maastoon on viety uudet kiintorastit, jotka ovat paikallaan vuoden 2020 loppuun asti. Lähtöpaikkoja ja maaleja on kaksi: Pirkkolan urheilupuistossa ja Maunulan ulkoilumajan lähistöllä.

Kartan hinta on 10 euroa.  Lähikiintorastien karttoja voi ostaa myös Autokoulu Kulmiksen Laajasalon toimistosta, Yliskylän puistokatu 4, Pirkkolan uimahallin kahviosta ja Suunnistajan Kaupasta, Museokatu 34.

Järjestämme karttojen myynnin ja suunnistusopetusta Pirkkolan urheilupuistossa sunnuntaina 15. marraskuuta kello 10 – 12. Saatavana on myös muiden kiintorastien, Luukin, Pirttimäen, Solvallan ja Salmen karttoja.

HS:n jäsenille karttoja jaetaan Pirkkolassa 15. marraskuuta klo 10 – 12 sekä harjoituksissa ja kuntosuunnistustapahtumissa. Lisäksi karttoja saa autokoulu Kulmiksen Myllypuron ja Laajasalon toimipisteistä, tilaukset päivää etukäteen synnove.miettinen@helsinginsuunnistajat.fi