Kalasatamaan sprinttailemaan 9.2.

  • tehnyt

Stadin Sprintticupin neljäs tapahtuma järjestetään keskiviikkona 9. helmikuuta Kalasataman ja Sompasaaren haastavissa maastoissa. Tapahtuman järjestää Helsingin Suunnistajat.

Tapahtumakeskus on Leonkadulla kauppakeskus Redin eteläpuolella. Paikalle pääsee hyvin joukkoliikenteellä, muun muassa metrolla Kalasataman asemalle. Omalla autolla tulevat vastaavat itse pysäköinnistä.

Stadin Sprintticup Kalasatamassa tarjoaa haastavat ja teknisesti vaativat radat. Karttaa on uusittu ja laajennettu tänä talvena. Alueen taloyhtiöt ovat myötämielisesti suhtautuneet tapahtumaan ja antaneet luvat tähän tapahtumaan. Viime viikkojen lumisade on tuonut myös Kalasataman alueelle runsaasti lunta. Maanantain maastotarkistuksessa muutamia suunniteltuja rastipisteitä jouduttiin lumikasojen ja lumihangen takia siirtämään. Jesse Laukkarisen radat ovat siitä huolimatta loistavat ja teknisesti vaativat. Kartassa on käytössä myös aivan uudet tammikuussa 2022 julkistetut sprinttikartan kuvausohjeet. Varsinkin uusiin tasokuvauksiin kannattaa tutustua. Uudet muutokset ovat luettavissa täältä: Karttojen kuvausohjeisiin muutoksia | (suunnistusliitto.fi) . Maanantain nollakelin perusteella suosittelemme nastapohjaisia kenkiä

Sprinttaamaan voi lähteä klo 17.30 – 1. Osallistumismaksu on aikuisilta 10 euroa ja alle 19-vuotiailta 5 euroa. Helsingin Suunnistajien tapahtumissa voit käyttää Iltarastit-saldoa, jolla voi maksaa edullisesti osanoton Iltarasteilla ja Sprintticupissa HS:n järjestämissä tapahtumissa.

Osanottajien on tärkeä muistaa, että he ovat liikenteessä tavallisia jalankulkijoita. Kielletyille alueille ei saa mennä, vaikka niille pääsisikin. Kartta määrää kielletyt alueet. Pimeän aikaan valaisin on tarpeellinen kartanlukuun, vaikka katuvalot valaisevat maastoa. Heijastinliivin käyttö on erittäin suositeltavaa.Edelleen noudatetaan voimassa olevaa koronaohjeistusta muun muassa turvavälien pitämisestä. Ethän tule paikalle sairaana etkä oireisena.

Tervetuloa sprinttailemaan Kalasatamaan!