Jätkäsaaressa sprintataan 9.3.

  • tehnyt

Stadin Sprintticupin kahdeksas tapahtuma järjestetään keskiviikkona 9.3. Jätkäsaaressa. Ratamestari Otto Kaario toivottaa suunnistajat tervetulleeksi “Yritin tehdä sellaiset radat, joita suunnistaisin itse mielelläni. Suosittelen suunnistamaan sujuvasti, valitsemaan oikeat reitinvalinnat ja juoksemaan kovaa”

Tapahtumapaikan osoite on Jätkäsaaren peruskoulu, Hyväntoivonkatu 5. Lähdöt klo 17:30 – 19:00 välisenä aikana ja maali sulkeutuu 20:00, tai sitten kun viimeinen suunnistaja on saatu maaliin.

Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 3 km sekä (C) keskivaikea n. 2,5 km. Jätkäsaaren sprintti on myös ensimmäinen Firmasprintin osakilpailu. Firmasprintti juostaan A-radalla.

Stadin Sprintticupin tapahtumiin 9.3, 16.3 ja 23.3 ennakkoilmoittautuminen tapahtuu käyttämällä Iltarastit Kertamaksu/Saldo palveluja, joiden avulla ilmoitat etukäteen yhteystietosi sekä hoidat maksun joko kertamaksuna tai hankkimalla IR Saldoa. Voit myös ilmoittautua paikanpäällä. Lue täältä lisää.

Huomio. Firmasprintin joukkueiden ja kokoonpanojen ilmoittautumiset Firmasprintin sivun ohjeiden mukaisesti.

Osallistumismaksu on 10 euroa. Alle 19-vuotiaille 5 euroa. Huom! kertamaksu ennakkoon 30 min ennen tapahtuman alkua.

Suosittelemme saapumista julkisilla tai pyörällä. Autolla saapuvat vastaavat itse sopivan pysäköinnin löytämisestä. Varaa mukaan jonkinlainen valaisin vaikka kadut ovatkin pääosin valaistuja. Heijastinliivi on erittäin kannatettava lisävaruste. Talviolosuhteissa, jäällä ja lumella nastarit on hyvä kenkävalinta.

Tervetuloa Jätkäsaareen!