Hietaniemeen keskiviikkona 16.3.

  • tehnyt

Seuraava Stadin Sprintticupin tapahtuma järjestetään keskiviikkona 16.3. Hietaniemessä. Kilpailukeskuksena Taivallahden peruskoulu, osoite Eteläinen Hesperiankatu 38.

Ratamestari Topi Syrjäläinen “Monelle varmasti tuttu Hietaniemen alue on aina yhtä herkullinen sprinttisuunnistukseen. Monipuolinen alue tarjoaa paljon erilaisia haasteita ja mahdollistaa useita loistavia reitinvalintavälejä. Alue on kokenut viime vuosista pieniä muutoksia ja tämän kerran sprintticupin radoilla pääseekin näkemään mitä uutta maastolla on tarjota!

Lähdöt klo 17:30 – 19:00 välisenä aikana ja maali sulkeutuu 20:00, tai sitten kun viimeinen suunnistaja on saatu maaliin.

Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 3 km sekä (C) keskivaikea n. 2,5 km. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu käyttämällä Iltarastit Kertamaksu/Saldo palveluja, joiden avulla ilmoitat etukäteen yhteystietosi sekä hoidat maksun joko kertamaksuna tai hankkimalla IR Saldoa. Voit myös ilmoittautua paikanpäällä. Osallistumismaksu on 10 euroa. Alle 19-vuotiaille 5 euroa. Huom! kertamaksu ennakkoon 30 min ennen tapahtuman alkua.

Suosittelemme saapumista julkisilla tai pyörällä. Autolla saapuvat vastaavat itse sopivan pysäköinnin löytämisestä. Varaa mukaan jonkinlainen valaisin vaikka kadut ovatkin pääosin valaistuja. Heijastinliivi on kannatettava lisävaruste. Talviolosuhteissa, jäällä ja lumella nastarit on hyvä kenkävalinta.

Firmasprintin joukkueiden ja kokoonpanojen ilmoittautumiset Firmasprintin sivun ohjeiden mukaisesti. Firmaliigan joukkueet juoksevat F-radan.