Sprinttikevään kruunaa Kannelmäki

  • tehnyt

Sokerina pohjalla kymmenes ja samalla kevään viimeinen Stadin Sprintticupin tapahtuma järjestetään 23.3. Kannelmäessä. Kilpailukeskus sijaitsee Kannelmäen liikuntapuistossa, osoitteessa Soittajantie 12.

Kannattaa pohjustaa onnistunut sprinttisuoritus lukemalla Ratamestari Kari Sanen ratamestarin päiväkirjaa Ratamestarin terveiset löytyvät suoraan täältä.

Lähdöt klo 17:30 – 19:00 välisenä aikana ja maali sulkeutuu 20:00, tai sitten kun viimeinen suunnistaja on saatu maaliin. Kannelmäen liikuntapuistossa ovat pukuhuone, suihku ja WC kilpailijoiden käytettävissä.

Ratamestarin “vaihtelevat” radat ovat pituudeltaan, täysvaikeat (A) n. 3,5 km ja (B) n. 3 km sekä (C) keskivaikea n. 2,5 km. Firmasprintin joukkueet juoksevat F-radan. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu käyttämällä Iltarastit Kertamaksu/Saldo palveluja. Voit myös ilmoittautua paikanpäällä.

Tervetuloa Kannelmäkeen!