Iltarastit Herttoniemessä 4.4.

  • tehnyt

Kauden toiset Iltarastit järjestetään Herttoniemessä maanantaina 4. huhtikuuta.  Keskuspaikkana on Herttoniemen urheilupuisto, Siilikuja 1.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00, ja maali on auki klo 20:een saakka. Herttoniemen harjun maasto tarjoaa vaihtelevasti metsäistä suunnistusta ja myös mahdollisuuden käyttää etenemiseen ulkoiluteitä ja polkuja.

Tässä ratamestari Erkki Miettisen terveiset suunnistajille “Herttoniemen ulkoilupuisto on yksi vanhimmista Iltarastimaastoista. Siitä huolimatta se tarjoaa aina uusia näkökulmia rastien etsijöille. Tänä keväänä talvi ei malta irrottaa otettaan. Lunta ja jäätä riittää paikoittain, mutta se ei haittaa suunnistajan etenemistä lähdöstä maaliin. Hyvää keväistä Iltarastien aikakautta!”

Viime vuonna päivitetty Herttoniemen kartta on hyvä ja selkeälukuinen. Kartan mittakaava on 1:7500 radoilla 2 km, 4 km ja 4 V sekä 1:10 000 radoilla 5 km ja 7 km.

Suosittelemme joukkoliikenteen käyttämistä, koska pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Siilitien metroasemalta on noin 500 metriä urheilupuistoon. Rastit ovat omatoimisuunnistajia varten maastossa 3. – 17. huhtikuuta.

Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja rekisteröimällä Express-palveluun pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun. Voit myös ilmoittautua paikalla.

Tervetuloa Herttoniemeen!