Kivikkoon rastijahtiin 11.4.

  • tehnyt

Pääsiäistä edeltävän viikon Iltarastit ovat Kivikossa maanantaina 11. huhtikuuta. Keskuspaikkana on Savikiekontie 6, Helsinki.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välillä ja maali on auki klo 20:een saakka. Kartan mittakaava on 1:7500 kaikilla radoilla, jotka ovat 2 km, 4 km ja 4 V, 5 km ja 7 km. Aurinko laskee vasta klo 20:30 joten valoa riittää pitkälle iltaan.

Ratamestari Miikka Hilkkeen terveiset suunnistajille “Kivikko sai tänä vuonna uusia kiellettyjä alueita, mikä teki pidemmistä radoista hieman kiemurtelevia ja runsasrastisia. Kivikon alueelle mahtuu kuitenkin kiinnostavaa suunnistettavaa, reitinvalintaa ja monipuolisuutta. Kevät etenee, mutta kannattaa varautua siihen, että lumisia osuuksia löytyy vielä. Keväistä suunnistusiloa metsään”

Kivikon rastit ovat maastossa toukokuun loppuun saakka Lähikiintorasteina. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja rekisteröimällä Express-palveluun pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun. Voit myös ilmoittautua paikalla.

Tervetuloa Kivikkoon!