Solvallassa myös yösuunnistusmahdollisuus 25.4.

  • tehnyt

Alkaneen kauden ensimmäiset Nuuksion Iltarastit suunnistetaan Solvalla – Karjakaivo hienossa avokalliomaastossa maanantaina 25.4. Parkkiopastus alkaa osoitteessa Nuuksiontie 82, Espoo. Kartanmyynti on Swinghillin laskettelurinteen ylätasanteella. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 21.00 välillä ja maali on auki klo 22:30:een saakka. Poikkeuksellinen aika siitä syystä, että Solvallassa on yösuunnistusmahdollisuus. Aurinko laskee klo 21:05.

Ratoja on tarjolla 2, 4, 4v, 5 (1:7500) 7 ja 9 km radat ja kaikki rastit kartta 1:10 000.

Ratamestari Repa Hotti toivottaa suunnistajat tervetulleeksi Solvallan upeaan maastoon “Radat 2 ja 4 km tukeutuvat polku- ja ulkoilutieverkostoon ja sopivat hyvin perheille ja aloitteleville suunnistajille. 4V ja pitemmät radat koettelevat alkuosassaan rinnesuunnistustaitoja. 7 ja 9 km radoilla on pari pitkää reitinvalintaväliä. Pääsiäisenä maastossa oli paikoin vielä kunnolla lunta, mutta viikolle luvatut jopa yli 15 asteen lämpötilat sulattavat lunta tehokkaasti. Toisaalta, historiankirjat kertovat, että HS:n menestys 1950- ja 60-lukujen SM- ja Jukolan viesteissä perustui paljolti poikien kovaan kuntoon, joka oli hankittu maalis-huhtikuun kovissa “hankiralli”-treeneissä!”

Rekisteröidy ennakkoon! Iltarasti tiimi pyytää Iltarastikävijöitä rekisteröitymään etukäteen maksuttomaan Express palveluun, joka on helppoa sekä kävijälle että järjestäjälle. Kun tiedot ovat jo etukäteen rekisteröity, ei siihen mene IR vaunussa aikaa.

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Solvallan rastit ovat maastossa viikon eli 1.5 asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Huomioi myös, että Nuuksion kiintorastit ovat viety Solvallan ja Pirttimäen maastoon. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Tervetuloa Nuuksion Solvallaan!