Pirttimäkeen kevättä ihastelemaan

  • tehnyt

Toukokuun alun Iltarastit suunnistetaan Pirttimäki – Pitkäjärven pienipiirteisessä ja uljaassa maastossa maanantaina 2.5. Osoite on Kunnarlantie 110, Espoo ((huom! navigaattoriin kirjoitettava “Pirttimäki” eikä osoitetta, koska se ohjaa 8km väärään paikkaan). Pirttimäkeen pääsee julkisilla, bussilla 246, joka lähtee Espoon keskuksesta. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 22:30:een saakka. Pirttimäessä myös yösuunnistusmahdollisuus. Aurinko laskee klo 21:22 ja karttoja myydään klo 21:00 asti.

Ratoja on tarjolla 2, 4, 4v, 5 (1:7500) 7, 9 ja myös 12 km radat ja kaikki rastit kartta 1:10 000.

Tämänkertaisten Iltarastien ratamestarina debytoi seuran jäsen ja Viron maajoukkueen suunnistaja Evely Kaasiku “Rakastan suunnistajana aina haastavia ratoja ja tästä johtuen Pirttimäen radat ovat suunniteltu siten, että jokaiselle osallistujalle löytyy rasteja jotka haastavat suunnistustaitoja. 2 km rata tukeutuu polku- ja ulkoilutieverkostoon ja sopii hyvin aloitteleville suunnistajille. 4 km radat ja pidemmät ovat selvästi haastavampia vaikka polkuja löytyykin maastosta paljon. 12 km rata on tällä kertaa hieman epätyypillisempi pitkän matkan rata – paljon rasteja ja suunnanmuutoksia, jotka maksimoivat rataan keskittymisen loppuun asti. Nauttikaa suunnistushaasteista jota Pirttimäki tarjoa! Lumitilanteesta tulee tarkempi tieto viikonloppuna. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että lumet sulavat todella nopeasti ja maasto olisi lähes lumeton”.

Rekisteröidy ennakkoon! Iltarasti tiimi pyytää Iltarastikävijöitä rekisteröitymään etukäteen maksuttomaan Express palveluun, joka on helppoa sekä kävijälle että järjestäjälle. Kun tiedot ovat jo etukäteen rekisteröity, ei siihen mene IR vaunussa aikaa.

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Pirttimäen rastit ovat maastossa jälleen kaksi viikkoa eli 15.5 asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Huomioi myös, että Nuuksion kiintorastit ovat viety Solvallan ja Pirttimäen maastoon. Lähikiintorastit ovat Pirkkolassa. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy myös jatkossa Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa nauttimaan Pirttimäen keväästä!