Vauhdikas ja polkurikas Pirkkola 9.5.

  • tehnyt

Maanantain 9.5. Iltarasteilla päästään Pirkkolan polkurikkaaseen, vauhdikkaaseen mutta tarkkaa rastinottoa vaativaan suunnistusmaastoon. Parkkipaikan ja kartanmyynnin osoite Pirkkolan Metsätie 6, Helsinki. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja pyörällä. Kaikki radat ovat Maunulan maastoissa. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 20:00een saakka.

Tarjolla ovat 2km ja 4km radat, jotka ovat helppoja ja turvallisia. 4Vkm, 5km ja 7km radat, jotka ovat vauhdikasta Keskuspuisto suunnistusta. Rastit maastossa ilman ajanottoa 22.5. asti. 2km 4km 4V ja 5km 1:7500 ja 7km ja kaikki rastit 1:10 000 kartalla.

Rekisteröidy ennakkoon! Iltarasti tiimi pyytää Iltarastikävijöitä rekisteröitymään etukäteen maksuttomaan Express palveluun, joka on helppoa sekä kävijälle että järjestäjälle. Kun tiedot ovat jo etukäteen rekisteröity vähintään samana päivänä klo 16:00 mennessä, ei siihen mene IR vaunussa aikaa.

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Pirkkolan rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 22.5 asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Nuuksion kiintorastit ovat viety Solvallan ja Pirttimäen maastoon. Lähikiintorastit ovat Pirkkolassa. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy myös jatkossa Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa Pirkkolaan!