Suunnistuselämyksiä keväisessä Luukin maastossa!

  • tehnyt

Maanantain 16.5. Iltarastit Nuuksion pohjoisosissa suositulla ulkoilualueella Luukissa. Parkkipaikan ja kartanmyynnin osoite on Luukintie 33, Espoo. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 20:00een saakka. Tarjolla ovat seuraavat radat: 2 km, 4 km, 4V km, 5 km, 7 km ja 9 km.

Ratamestareiden Matias ja Mikko Salosen terveiset suunnistajille: “Tavoitteena on ollut rakentaa mahdollisimman monipuoliset radat, jotka koettelevat vaikeimmilla radoilla niin rastinotto- kuin reitinvalintataitoja ja tietysti fysiikkaa. Vaikka maasto ei ole kuten tulevassa Jukolassa, niin 9 kilometrin rata on erinomaista valmistautumista Jukolan pitkille osuuksille. 2 ja 4 kilometrin radat starttaavat aivan Luukin paikoituksen tuntumasta ja ne ovat laadittu maaston helppokulkuisimpiin osiin polkuverkostoihin tukeutuen, joten ne sopivat siten mainiosti aloittelijoille. Jos päädyt lähelle golfkenttää, olet eksynyt ihannereitiltä. Muista tällöinkin, että kenttäalueelle meno on ehdottomasti kielletty kuten myös karttaan kiellettynä merkityille muille alueille. Nautinnollia suunnistuselämyksiä keväisessä Luukin eteläpuolen maastossa!”

Rekisteröidy ennakkoon! Iltarasti tiimi pyytää Iltarastikävijöitä rekisteröitymään etukäteen maksuttomaan Express palveluun, joka on helppoa sekä kävijälle että järjestäjälle. Kun tiedot ovat jo etukäteen rekisteröity vähintään samana päivänä klo 16:00 mennessä, ei siihen mene paikan päällä aikaa.

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

HUOM! Luukin Iltarastit ovat maastossa omatoimisuunnistusta varten poikkeuksellisesti vain viikon 22.5 asti. Tämän jälkeen alueella järjestetään tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailut.

Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Nuuksion kiintorastit ovat viety Solvallan ja Pirttimäen maastoon. Lähikiintorastit ovat Pirkkolassa. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy myös jatkossa Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.