Keväiset Pirkkolan rastit 23.5.

  • tehnyt

Tervetuloa nauttimaan kesään heräävästä Keskuspuistosta Pirkkolaan! Tämänkertaiset rastit ovat kaikki Paloheinä – Pirkkola kartalla, joka on eri maasto kuin kaksi viikkoa aiemmin. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 20:00een saakka.

HUOM! Kartanmyynti ja parkkipaikka sijaitsee Pirkkolan uimahallin lähellä, osoitteessa Pirkkolan Metsätie 6. Jos parkkipaikka on täysi (tämä mahdollista, sillä uimahallin parkkipaikka on avoin ja muitakin liikkujia voi olla paljon paikalla) ohjataan liikenne Maunulan osoitteeseen Pirkkolantie 23, jossa sijaitsee Pirkkolan urheilupuiston alaparkki. Sieltä on lyhyt alkuverryttelymatka kartanmyynnin luokse. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja pyörällä.

Ratamestari Taneli Nissisen terveiset suunnistajille: “Pirkkolassa on nyt 100 % lumetonta ja maasto vehreytymässä. Jonkin verran saa vielä helpotusta hyvän näkyväisyyden puolesta, mutta viikon loppupuolella etu voi olla jo mennyttä. Suosittelen siis menemistä metsään heti maanantaina. Ratojen mielenkiintoa ja vaikeutta on lisätty runsasrastisuudella. 4km v (vaikea) on tiukkaa rastinottoa ja 7 km:lla on luvassa rastinottoa ja rytminvaihtoa. 2 km rata on turvallinen kierros Pirkkolan länsireunan avokallioiden ympäristössä, jolla voi kuitenkin hakea suunnistushaasteita ja aikasäästöä hyvillä oikaisuilla.”

Ratapituudet ja rastit: 2: 1,9 km/7 rastia, 4: 4,0 km/10 rastia, 4V: 4,5 km/19 rastia, 5: 5,3 km/17 rastia ja 7: 7,0 km/18 rastia. Radat 1:7500 kartalla paitsi 7km rata ja kaikki rastit kartta on 1: 10 000 kartalla.

Rekisteröidy ennakkoon! Iltarasti tiimi pyytää Iltarastikävijöitä rekisteröitymään etukäteen maksuttomaan Express palveluun, joka on helppoa sekä kävijälle että järjestäjälle. Kun tiedot ovat jo etukäteen rekisteröity vähintään samana päivänä klo 16:00 mennessä, ei siihen mene IR vaunussa aikaa.

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Pirkkolan rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 5.6 asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Nuuksion kiintorastit ovat viety Solvallan ja Pirttimäen maastoon. Lähikiintorastit ovat Pirkkolassa. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy myös jatkossa Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa Pirkkolaan!