Toukokuun viimeiset, Pirttimäki 30.5.

  • tehnyt

Toukokuun viimeiset Iltarastit suunnistetaan Pirttimäki – Isosuon maastossa 30.5. Radat suuntautuvat Pirttimäestä etelään, eli eri suuntaan kuin edellisillä Pirttimäen rasteilla kuukauden alussa. Suunnistamaan voi lähteä jo klo 16:00 alkaen, kartanmyynti on auki klo 19:30 asti ja maali on auki klo 21:00:een saakka. Poikkeuksellinen aikataulu siitä syystä, että odotamme paljon kävijöitä ja kauimmaiselta parkkipaikalta on enemmän matkaa tapahtumakeskukseen.

Tapahtumapaikan osoite on Kunnarlantie 110, Espoo (huom! navigaattoriin kirjoitettava “Pirttimäki”, ei osoitetta). Kun Pirttimäen rajallinen pysäköintipaikka on täynnä, autot ohjataan Espoon Automuseolle (osoite Bodomintie 35). Automuseolta on noin kilometrin, eli sopiva alkuverryttelymatka tapahtumakeskukseen. Pirttimäkeen pääsee myös julkisilla, bussilla 246, joka lähtee Espoon keskuksesta.

Ratamestarina toimii valmennuksen urheilija Veli Kangas “Kartan lisäksi eroavaisuutena on lumitilanne, sillä allekirjoittanut vakuuttaa että lunta on nyt vaikeampaa löytää kuin rasteja. Alueelle tyypillisesti vaikeammilla radoilla on luvassa tarkkoja rastipisteitä, mutta myös tyhjempiä alueita, joilla kompassille on käyttöä. 2 km rata tukeutuu lähimpiin ulkoiluteihin, ja myös 4 ja 5 km radoilla voi tarvittaessa turvautua alueen kattavaan tie- ja polkuverkostoon, joskaan se ei ole aina nopein ratkaisu. Korkeuseroja radoilla on kohtuu paljon, joten kaikkia voimia ei kannata käyttää ensimmäiseen mäkeen” Ratoja on tarjolla 2, 4, 4v, 5 (1:7500) 7 ja 9 radat ja kaikki rastit kartta 1:10 000.

Rekisteröidy ennakkoon! Iltarasti tiimi pyytää Iltarastikävijöitä rekisteröitymään etukäteen maksuttomaan Express palveluun, joka on helppoa sekä kävijälle että järjestäjälle. Kun tiedot ovat jo etukäteen rekisteröity, ei siihen mene IR vaunussa aikaa.

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Pirttimäen rastit ovat maastossa kaksi viikkoa eli 12.6 asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Huomioi myös, että Nuuksion kiintorasteille Solvallan ja Pirttimäen maastoon ehtii vielä hyvin. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Lamppuasiat kuntoon ennen Jukolaa! Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa Pirttimäelle!