Luukin Iltarastit 13.6.

  • tehnyt

Tule tekemään Luukin Iltarasteille 13.6. hyvä viimeistelyharjoitus Lukkari-Jukolaa varten. Luukki- Halkolammen radat ja maasto sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti. Parkkipaikan ja kartanmyynnin osoite on Luukintie 33, Espoo. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 20:00een saakka. Tarjolla ovat seuraavat radat: 2 km, 4 km, 4V km, 5 km, 7 km ja 9 km.

Ratamestari Katja Lahtisen neuvot IR tulijoille: “Luukin mäet ja avokalliot tarjoavat hyvää treeniä ensi viikon Venlojen ja Jukolan viestiä varten ja 9 km rata on erinomaista valmistautumista Jukolan pitkille osuuksille. Reitinvalintaa löytyy, mutta vaikeammilla radoilla on myös haastavampia rastinottoja. Loppuun asti kannattaa suunnistaa tarkasti. 2 ja 4 kilometrin radat starttaavat Luukin paikoituksen tuntumasta ja ne ovat laadittu maaston helppokulkuisimpiin osiin polkuverkostoihin tukeutuen, joten ne sopivat siten mainiosti aloittelijoille”

Suosittelemme hoitamaan maksun ja rekisteröinnin ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. 

Luukin Iltarastit ovat maastossa omatoimista kesäsuunnistusta varten 26.6. saakka. Tervetuloa Luukkiin!